Nieuws

Meghan Markle krijgt officiële koninklijke hulp voor het huwelijk van mei

Meghan Markle krijgt officiële koninklijke hulp voor het huwelijk van mei


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Naarmate haar huwelijk met Prins Harry dichterbij komt, heeft aanstaande bruid Meghan Markle zojuist een officiële assistent-aka een rechterhand gekregen om met haar alles koninklijk te helpen.

Eerder vandaag werd aangekondigd dat een voormalige persvoorlichter van Kensington Palace, Amy Pickerill, werd gekozen om Meghan Markle bij te staan ​​en alle correspondenties die ze ontvangt af te handelen. Bovendien wordt ze nu een assistent-privésecretaris in het kantoor van Prins Harry. Een woordvoerder van Kensington Palace zei dat de assistent "zal werken aan het programma van Meghan Markle."

Naarmate het koninklijk huwelijk steeds dichterbij komt, lijkt een assistent de enige natuurlijke volgende stap als voor Markle-the Pakken star's heeft meer koninklijke plichten dan ooit, en heeft al vier publieke engagementen met Prins Harry gedaan.

Pickerill is al een paar keer gefotografeerd met Markle - een keer tijdens de recente koninklijke reis van het stel naar Edinburgh, Schotland eerder deze maand, en werd ook gezien met een boeket tulpen voor de bruid die haar door een fan was gegeven.

Eerder deze maand werden details vrijgegeven over de aanstaande bruiloft, die hun verloving aankondigde in november 2017. De bruiloft zal plaatsvinden op zaterdag 19 mei om 12.00 uur. bij St. George's Chapel in Windsor Castle.

Kensington Palace kondigde eerder aan: "Prins Harry en mevrouw Meghan Markle zijn enorm dankbaar voor de vele goede wensen die ze hebben ontvangen sinds ze hun verloving aankondigden. Ze kijken erg uit naar de dag en kunnen hun feesten met het publiek delen. "

Bekijk meer: Lifetime brengt opnieuw een film van Prince Harry en Meghan uit

Naast het nieuws dat uit het koninklijk paleis is vrijgegeven, hebben fans van de bruid en bruidegom veel speculatie over andere details van de bruiloft. Ontwerpers hebben al hun voorspellingen gemaakt over hoe haar trouwjurk eruit zal zien, en we hebben een vrij goed idee van wie haar bruidsmeisjes zouden kunnen zijn.

Nog 90 dagen! (Maar hey, wie telt er?)Opmerkingen:

  1. Ceaster

    Aha, heeft!

  2. Dogul

    Ik vond het bericht leuk, schrijf meer. Ik zou het graag willen lezen.

  3. Samuran

    Je blog is mijn favorietSchrijf een bericht