Mode schoonheid

Bruidsmeisjesjurk winkelen? 5 dingen om mee te nemen

Bruidsmeisjesjurk winkelen? 5 dingen om mee te nemenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je voelt een mix van zenuwen en opwinding als je de kledingwinkel binnenloopt - naast de bruid en het bruidsfeest - op de dag dat je meisjes samenkomen om bruidsmeisjesjurk te gaan winkelen. Hoewel je een jurk wilt dragen die past bij je stijl, en ook iets waar de bruid blij mee is, is het belangrijk om voorbereid en klaar aan het proces te komen. Verschijn niet met lege handen! Neem in plaats daarvan deze vijf dingen met u mee wanneer u gaat winkelen voor bruidsmeisjeskleding.

1. Een paar beha-opties

Je zult een verscheidenheid aan bruidsmeisjekleding in verschillende stijl proberen. Om ervoor te zorgen dat je voorbereid bent op de verscheidenheid aan jurken, neem je twee van je favoriete beha's mee - een met bandjes en een zonder.

2. Schoenen, schoenen, schoenen

Zelfs als je niet weet welke schoenen je wilt dragen om door het gangpad naar binnen te lopen op de trouwdag, neem dan een paar hakken mee. Op die manier kun je een beter idee krijgen van hoe de jurk eruit zal zien als deze niet op de grond hangt.

3. Een zak met accessoires

In het begin, wanneer je de bruidsmeisjesjurk ziet die de bruid heeft uitgekozen, kun je teleurgesteld zijn of voelt het misschien niet alsof het jouw stijl is. Als je een aantal van je favoriete accessoires mee naar huis neemt, kun je ze omdoen en zien hoe de jurk eruit zal zien als je hem je persoonlijke flair geeft.

4. Een positieve houding

Jurken passen kan stressvol en een beetje hectisch zijn. Het is het beste om met een open geest het proces in te lopen, de bruid te ondersteunen wanneer ze je opties laat zien en te spreken wanneer iets niet voelt alsof het op je lijkt of voelt.

Bekijk meer: 32 mint bruidsmeisjekleding

5. Alle ondergoed

Als je er zeker van bent dat je Spanx of andere onderkleding draagt ​​om je onder jurken te houden, neem deze dan gerust mee. Neem alles mee wat de winkelervaring leuk en stressvrij maakt.

Jen Glantz is een "professioneel bruidsmeisje" en de oprichter van Bridesmaid for Hire. Ze is de auteur van All My Friends Are Engaged en draagt ​​vaak oude bruidsmeisjekleding naar de supermarkt en op eerste dates.