Huwelijk

Wilt u uw bruiloft financieren? Dit is wat u moet weten

Wilt u uw bruiloft financieren? Dit is wat u moet wetenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uw bruiloft zal zonder twijfel (en ongeacht wie betaalt) de duurste dag van uw leven zijn. Als uw persoonlijke budget en huwelijksvisies niet goed werken, kunt u overwegen ergens anders hulp te zoeken om uw bruiloft te financieren. Als het financieren van de grote dag een beslissing is die u waarschijnlijk zult nemen, is dit wat u moet weten.

Is het geschikt voor u?
Er zijn veel meningen over persoonlijke leningen, met name voor bruiloften. Velen beweren dat het niet de moeite waard is om voor een periode van 24 uur in de schulden te gaan, terwijl anderen tegenwerken dat het een unieke ervaring is.

Als u niet veel andere uitstaande schulden hebt en een lening kunt vinden en krijgen met aangename en betaalbare voorwaarden, bent u op een veel betere plaats dan iemand die een bruiloft wil financieren die al een behoorlijk aantal debiteuren heeft. Als u vastbesloten bent om een ​​bruiloft buiten uw budget te plannen en bereid bent terug te komen van uw huwelijksreis in een beetje (of veel) schulden, dan is het afsluiten van een lening een optie voor u. Als het je in het minst ongemakkelijk maakt, is het waarschijnlijk niet de beste zet.

Soort lening
In het algemeen wordt elke formele lening in contanten voor een bruiloft (afgezien van het lenen van geld van familie of elders) in de ogen van de bank of gecertificeerde geldschieter als een persoonlijke lening beschouwd. De meeste bekende banken, evenals online geldschieters, hebben vooraf ingestelde tarieven voor persoonlijke leningen van alle soorten, met een gemiddelde persoonlijke leningrente die rond de 10% schommelt voor mensen met veel krediet. Veel leningzoekers overwegen om persoonlijke leningen aan te gaan bij banken waar ze voor het gemak al loyale klanten zijn en hun financiële verplichtingen stroomlijnen. Zorg er bij het selecteren van een geldschieter en lening voor dat u zich concentreert op de feiten en de toekomst, en niet op de aantrekkingskracht van het verkoopgesprek.

Bekijk meer: 5 beste creditcards voor bruiloftplanning

Wat je nodig hebt
Zoals bij elke lening, moet je een goed krediet hebben om de beste voorwaarden en tarieven te krijgen. Hoe hoger de score, hoe beter je bent. U moet ook leenwinkelen met een bepaald cijfer dat u zoekt, en geschikte documentatie, inclusief door de overheid uitgegeven foto-identificatie en uw sofinummer. Doe je best om niet in de verleiding te komen om meer te nemen dan je nodig hebt vanwege de geweldige tarieven of aanbiedingen. Haal het minimum dat u nodig hebt. Bepaal uw totale budget en het bedrag dat u vooraf moet lenen en houd u eraan.

Andere opties
Er zijn andere financiële opties voor degenen die een beetje tekortschieten in de planning en uitvoering van hun droomhuwelijk. Hoewel alle koppels worden aangemoedigd om binnen hun eigen comfortzones te sparen en te budgetteren, overwegen velen om wat trouwkosten in rekening te brengen op hun creditcards (let natuurlijk op rentetarieven en kredietlimieten, natuurlijk!) Of zoeken naar betalingsplannen met verkopers en locaties. Sommigen vertrouwen zelfs op het geld van een huwelijkscadeau om geleend of aangerekend geld onmiddellijk terug te betalen, maar onthoud dat de verwachte contante geschenken nooit in steen vastzitten en enigszins onvoorspelbaar zijn.

Het komt erop neer dat, hoewel het nooit wordt aangemoedigd om geld uit te geven dat u niet heeft, in het geval van uw bruiloft, er financiële opties beschikbaar zijn voor degenen die ze willen of nodig hebben.