Huwelijk

Hoe u uw huis kunt voorbereiden op een bruiloft in de achtertuin

Hoe u uw huis kunt voorbereiden op een bruiloft in de achtertuin


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zowel intiem als elegant, kan een bruiloft in de achtertuin een familiaal gevoel geven aan uw grote dagviering. Het hosten van uw vakbond thuis zorgt niet alleen voor een meer ontspannen sfeer, het is ook een geweldige manier om een ​​gezond budget te behouden. Voor het uitrusten van uw eigen areaal voor de gelegenheid zijn echter meer dan verschillende klapstoelen en een bloeiend prieel nodig om het einde van het gangpad te markeren. ГЂ Votre Service Events, LLC-oprichter Marie Danielle Vil-Young, hoofdplanner van dochter van Design Annie Lee, en Ally Wilson, manager van Firefly Events, bieden hun expertise aan om uw huis goed voor te bereiden op een prachtige bruiloft in de achtertuin.

1. Voer onmiddellijk de nodige reparaties uit

Het dakproject en de lekkende kraan die uw takenlijst het afgelopen jaar hebben bezet, zijn volgens Wilson nu een topprioriteit. "Zorg ervoor dat u huishoudelijke reparaties plant die u hebt uitgesteld", raadt Wilson aan.

2. Houd blauwdrukken bij de hand

Om te voorkomen dat potentiële catastrofe uw grote dag verpest, moet u een kopie van uw blauwdrukken bij de hand houden als voorbereiding op renovaties, landschapsarchitectuur in de achtertuin en de bouw van tijdelijke structuren. "Zorg ervoor dat je blauwdrukken van het land hebt die duidelijk maken waar water of elektriciteitsleidingen ondergronds zijn. Je moet dit weten voor tenten," suggereert Wilson.

3. Huur een generator (en extra toiletten)

Neem een ​​moment om na te denken over de elektrische componenten die essentieel zijn voor uw feest. Veel bruiden vinden dat hun achtertuin soiree een extra stroombron nodig heeft om hun primaire generator aan te vullen. "Voor de hoeveelheid stroom die nodig is door de cateraar, verlichting, band, enz. Raden we altijd aan om een ​​generator te huren voor het evenement," verklaart Lee. Bovendien heeft uw huis met twee of drie badkamers mogelijk niet de capaciteit om uw hele gastenlijst te bedienen. "Het is belangrijk om een ​​badkamer te overwegen," benadrukt Vil-Young. "Een eenheid per 50 gasten per uur is een algemene regel om mee te werken."

Bekijk meer: 22 manieren om uw bruid- en bruidegomstoelen te versieren

4. Zelfs het speelveld

U hoeft niet twee keer na te denken over het creëren van een vlakke dansvloer in een receptie of balzaal van het hotel, maar Moeder Natuur biedt niet dezelfde stabiliteitsgarantie. "Tafels en stoelen moeten op een redelijk vlakke ondergrond staan. Zorg ervoor dat het gebied waar u uw ceremonie en diner organiseert vlak is en als het niet vlak is!" Lee adviseert bruiden. "Overweeg het gebied dat u voor de bruiloft gebruikt en zorg ervoor dat in geval van regen het water niet op natuurlijke wijze in dat gebied wordt verzameld en verzameld. U hebt uw gasten niet uitgenodigd voor een zwembadfeest!"

5. Maak een samenhangend landschapsontwerp

Hoewel je eerste impuls misschien is om je tuin te laten doordrenken met een regenboog van verschillende bloemen, stelt Lee voor om de hulp van een professional in te schakelen om een ​​meer uniforme esthetiek te creëren die overeenkomt met het kleurenschema of thema van de bruiloft. "Denk vooruit over het ontwerp en plant of praat met uw tuinarchitect over het ontwerpen van de ingang en de achtertuin met bloemen die uw trouwdecor zullen complimenteren," adviseert Lee.

6. Voorkom dat ongedierte op gasten jaagt

Het laatste wat een bruiloft nodig heeft, is door gasten met insectenbeet en Lee waarschuwt bruiden om een ​​preventieve aanval tegen insecten uit te voeren om schade te voorkomen voordat deze zich voordoet. "Ik heb altijd een paar dagen voor het evenement een cliënt een pesticide laten spuiten om ervoor te zorgen dat hun gasten niet levend worden opgegeten door muggen," onthult Lee.

7. Tent in twijfel

Uw planner zal u ongetwijfeld adviseren om een ​​rampenplan te formuleren in geval van onvoorziene regenbuien of wind, en de oplossing van Vil-Young is vaak bedoeld als tent voor de receptie. "Bij veel evenementen in de achtertuin gaat het om tenten", zegt Vil-Young. Naast het beschermen van gasten tegen een verrassingsstorm, bieden tenten ook een niveau van smaakvolle ambiance aan een bruiloft in de achtertuin.

8. Zorg ervoor dat uw verzekering in orde is

Als uw huwelijk aan de grotere kant is, moet u misschien nadenken over uw verzekeringsdekking. "Zorg ervoor dat u de verzekering van de huiseigenaar controleert om de dekking van de woning te controleren. Het kan nodig zijn om een ​​afzonderlijke evenement- of bruiloftsverzekering aan te schaffen om de bruiloftactiviteiten en drankaansprakelijkheid te dekken," adviseert Vil-Young.Opmerkingen:

 1. Burel

  Na een lange omzwerving door de overstroomde fora,

 2. Quincey

  Je kunt deze uitzondering zeggen :) Uit de regels

 3. Noach

  Toegegeven, zeer nuttige informatie

 4. Thoma

  ik weet het niet

 5. Umarah

  Vlieg weg!Schrijf een bericht