Partij

Hoe haal je een verlovingsfeest?

Hoe haal je een verlovingsfeest?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tijdsdruk. Familiedrama. Een beperkt budget. Er zijn zoveel redenen waarom echte koppels besluiten te zeggen dat ze met traditie heersen en hun vrienden en familie shockeren met een verrassingshuwelijk. Een van de gemakkelijkste manieren om het te laten gebeuren? Vermom je grote dag als een verlovingsfeest! Om ervoor te zorgen dat alles probleemloos verloopt en je cover niet wordt opgeblazen, hebben we een paar beroemde bruiloftsplanners gevraagd om hun geheimen te morsen.

Vertel het maar aan een beperkt aantal mensen

Allereerst moet je ervoor zorgen dat je de kat niet uit de zak laat! Dat betekent alleen vertrouwen in je officiant, planner (als je die hebt) of een vertrouwde broer / zus / BFF als je denkt dat je hulp nodig hebt bij het plannen. Het is het beste om directe familieleden, zoals mama en papa en je grootouders, in het donker te houden met betrekking tot je geheime plannen, omdat zij degene zijn die je echt wilt verrassen, wijst Sofia Crokos, de weddingplanner voor beroemdheden en eigenaar van Sofia Crokos-evenementen.

Neem dit op in uw uitnodigingen

Volgens Crokos vergroot een formele uitnodiging het feit dat er een "speciale aankondiging" op je verlovingsfeest zal zijn de kansen dat iedereen die je wilt bijwonen daadwerkelijk zal verschijnen. Om ze daar op tijd te krijgen, stelt Andrea Correale, president van Elegant Affairs, sterk voor om het woord "prompt" naast de begintijd op uw uitnodigingen toe te voegen.

Woo uw gasten met een handgeschreven notitie

Vleierij wint ze elke keer! Correale raadt aan om gasten die u absoluut moet bijwonen of bijzonder bezorgd is niet mee te nemen met een oprechte handgeschreven notitie om mee te gaan met de formele uitnodiging. "Vermeld hoeveel het voor jou zou betekenen als ze er waren."

Bekijk meer: 6 pijnloze tips voor het navigeren door uw B-lijst

Zet dingen op de juiste manier op

Zodra de grote dag is aangebroken, zegt Crokos dat jij en je verloofde de eerste 15-20 minuten van het feest MIA moeten zijn. "Cocktailtafels en / of loungemeubels moeten worden opgesteld in de vorm van een cirkel zodat iedereen een goed zicht op het paar kan krijgen", merkt ze op. "Dit creëert ook een geïmproviseerde fase voor wanneer de ceremonie begint."

Neem wat achter de schermen coördinatoren

Degenen die "op de hoogte zijn" van de grote onthulling (d.w.z. uw planner, bestie, etc.) moeten klaar zijn om de muziek te snijden, de drankjes aan de bar te houden en vervolgens de trouwmars te organiseren, vertelt Crokos. "Deze mensen zullen fungeren als uw dirigenten tijdens de verrassingshuwelijk." Wat betreft het doen van een aankondiging, u kunt uw officiant het laten doen of uw gasten laten weten dat u zich aan het haken bent wanneer u voor het eerst wegloopt.Opmerkingen:

  1. Fahesh

    Ik feliciteer, uw mening zal nuttig zijnSchrijf een bericht