Nieuws

Serena Williams is verloofd met mede-oprichter van Reddit, Alexis Ohanian

Serena Williams is verloofd met mede-oprichter van Reddit, Alexis Ohanian


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het lijkt erop dat een andere beroemdheid deelneemt aan verlovingsseizoen! Felicitaties zijn op komst voor tennisprof Serena Williams, die verloofd is met Reddit mede-oprichter Alexis Ohanian, 33, tijdens zijn vakantie in Rome. Così romantica!

Passend brak de steratleet donderdag het nieuws in een gedicht - op Reddit!

- Ik kwam thuis. Een beetje te laat. Iemand had een tas voor me ingepakt. En een koets wachtte. Bestemming: Rome, Williams, 35, schreef op haar Reddit-account, Mensen rapporten. • Om me te begeleiden naar mijn eigen 'charmant'. Terug naar waar onze sterren voor het eerst in botsing kwamen. En nu was het de cirkel rond. Aan dezelfde tafel hebben we elkaar voor het eerst ontmoet

Ze vervolgde: 'Maar door keuze. Beneden op de knie. Hij zei 4 woorden. En ik zei ja. Ohanian deelde de Reddit-aankondiging op Facebook, vergezeld van een eenvoudig (maar veelzeggend) bijschrift, "Ze zei ja."

Hij gaf ook commentaar op zijn verloofde Reddit-bericht van zijn verloofde: "En je maakte me de gelukkigste man op de planeet." Awww!

Williams, die beschikt over 22 Grand Slam-titels, samen met tientallen andere lofbetuigingen, en Ohanian daten sinds de herfst van 2015, meldt CNN, en hebben hun romantiek grotendeels verborgen gehouden, hoewel ze foto's van hen op haar Instagram-account plaatst van van tijd tot tijd - inclusief een volledig schattige kostuumfoto rond Halloween.

• Bear benodigdheden, • Williams onderschreef de foto van Ohanian in een berenkostuum met haar pronkende haar in zwart-witte pyjama's met op de bodem de tekst "CHEEK CHEEKS".

Voordat hij zich ging vestigen met haar toekomstige echtgenoot, was Williams eerder gelinkt aan Patrick Mouratoglou en rappers Drake en Common.

Bekijk meer: De beste beroemde bruiloften van 2019 - tot nu toe

Hoewel we nog een verlovingsring-selfie van Williams moeten bespioneren, kunnen we het niet helpen dat we ons afvragen of de steratleet haar bestie Ciara zal vragen voor tips voor bruiloftplanning. De vrouw van Russell Wilson, die het eerste kind van het paar samen verwacht, trouwde onlangs deze zomer in een verbluffend Engels huwelijk. Helaas kon Williams niet deelnemen aan de bruidsmeidetaken voor de grote dag van haar BFF, omdat ze bezig was met de voorbereidingen voor de Wimbledon-finale en de bruiloft niet kon bijwonen.

Maar altijd de goede vriend, Williams kon deelnemen aan een van de meest epische vrijgezellenfeesten die we ooit hebben gezien. Ciara en haar team gingen naar Sin City voor een wild weekend - en zelfs wilder outfits. We weten zeker dat de pasgetrouwde vrouw haar onlangs verloofde vriendje zal helpen!Opmerkingen:

  1. Dempster

    Mee eens, de opmerkelijke kamer

  2. Chiron

    Of er analogen zijn?

  3. Cavalon

    Ik feliciteer, welke noodzakelijke woorden ..., een briljant ideeSchrijf een bericht