Nieuws

Gelukkige verjaardag, Ina en Jeffrey Garten! Een terugblik op hun 50-jarig huwelijk

Gelukkige verjaardag, Ina en Jeffrey Garten! Een terugblik op hun 50-jarig huwelijkWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Jouw favoriet Voedsel netwerk star Ina Garten en haar man, Jeffrey, zeiden vandaag vijftig jaar geleden hun "I do's". Sindsdien laat het paar ons geloven in de liefde, één kookprogramma tegelijk. Vandaag kijken we terug op het hartverwarmende huwelijk van ons favoriete culinaire paar in de afgelopen halve eeuw.

Op 22 december 1968 legden Ina en Jeffrey de knoop vast tijdens een intieme ceremonie in het huis van haar ouders in een magische feestdag.

"Het was een perfecte dag voor een bruiloft," vertelde ze Mensen op haar 49e verjaardag vorig jaar en beschreef de locatie als een zeer eigentijdse rotsklif in het bos in Connecticut. "

De auteur van het kookboek en Op blote voeten Contessa star onthulde dat halverwege de ceremonie de bruid en bruidegom de ultieme kerstverrassing kregen.

• Midden in de ceremonie begon het te sneeuwen. Het was mooi en romantisch, maar tegen het einde van het feest moesten de arme jongens die auto's parkeerden iedereen eruit graven! ', Herinnerde ze zich aan de publicatie.

Voor de grote dag droeg de bruid een kanten jurk met korte mouwen, die ze accentueerde met een parelketting en witte handschoenen. Haar schattige sluier had een grote witte strik, die haar swoon-waardige trouwdaglook completeerde.

De drieledige bruidstaart van het echtpaar bevatte mooie bloemmotieven en een cirkelvormige topper, die je kunt zien in een foto van haar Instagram-account.

Eerder deze week onthulde Garten, 70 Vandaag het geheim van haar succesvolle 50-jarige huwelijk.

"Het is gewoon het geluk van de loting," vertelde ze het netwerk voordat ze een maaltijd voor de show kookte. "Ik denk dat je met iemand trouwt die denkt dat je gewoon het belangrijkste ter wereld bent, en jij denkt dat hij het belangrijkste ter wereld is. Zo eenvoudig is het toch? Mensen maken het zo ingewikkeld."

Ter ere van hun mijlpaaljubileum brachten de auteur en chef-kok de hele week hulde aan haar man door een reeks throwback-foto's uit hun jaren samen te posten.

"In plaats van ons 50-jarig jubileum (jawel!) Alleen op de dag (komende zaterdag) te vieren, besloten Jeffrey en ik het de hele week te vieren!" ze schreef in een Instagram-bericht. "Dus ik begin met een foto van Jeffrey en ik die onze bruiloft verlaten voor onze huwelijksreis, tennisrackets in de hand. Het is een geweldige 50 jaar geweest !!! #loveofmylife

"Ik denk dat de beste manier waarop je liefde kunt uiten door voor iemand te koken, is om erachter te komen wat hij leuk vindt - niet wat je leuk vindt, wat hij leuk vindt - en het voor hem te maken," vertelde ze Vandaag eerder dit jaar. "En ze zullen zich echt goed voelen."

Gefeliciteerd, jullie twee! We kunnen niet wachten om te zien wat 50 jaar inspireert in de keuken.