Huwelijk

5 redenen Vieques is een bestemming-bruiloft hotspot

5 redenen Vieques is een bestemming-bruiloft hotspotWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vieques Island is de afgelopen 10 jaar een erg hete Caribische trouwbestemming geworden. Voor die tijd waren de enige mensen die de naam van het eiland herkenden, de politiek onderlegde mensen die zich herinnerden dat het de plaats was van een grote strijd tussen de regering van Puerto Rico en de Amerikaanse marine aan het begin van de eeuw.

Puerto Rico overwon, en in 2003 verliet de marine het eiland en draaide kilometers en kilometers ongerepte stranden over aan het ministerie van Binnenlandse Zaken, die het veranderde in de Vieques Wildlife Refuge. Plots werd het kleine eiland dat bekend staat als de "parel van de Spaanse Maagdeneilanden" zeer aantrekkelijk voor bruiden en bruidegoms van bestemming die ergens "anders" wilden trouwen.

Maar waarom is Vieques zo populair voor bestemmingshuwelijken? Ik kan dat beantwoorden, maar om eerlijk te zijn, moet ik onthullen dat ik in 2004 in Vieques ben getrouwd en de afgelopen 10 jaar bruiloften voor andere paren daar heb gepland. Ik plan bestemmingshuwelijken in heel de Verenigde Staten en het Caribisch gebied, maar de meest gevraagde plaats is Vieques, Puerto Rico.

Vieques is om de volgende redenen een populaire bestemming voor bruiloft geworden:

Het is in de Verenigde Staten, dus geen paspoorten zijn vereist voor uw gasten. Puerto Rico gebruikt Amerikaanse valuta en de overgrote meerderheid van de inwoners spreekt Engels. Iedereen rijdt aan de rechterkant van de weg.

Het kleine 20-bij-5-mijl-eiland ligt zeven mijl uit de oostkust van Puerto Rico, waardoor het een echt afgelegen gevoel geeft, hoewel je nog steeds in de Verenigde Staten bent. Het kan worden bereikt via de veerboot voor $ 2 of via een plas-jumper vliegtuig in slechts een paar minuten.

Bekijk meer: Boho strandhuwelijk van Malin Akerman in Tulum, Mexico

In tegenstelling tot het hoofdeiland Puerto Rico, of St. Thomas en St. Croix op de Amerikaanse Maagdeneilanden, heeft Vieques dat castaway-gevoel waar zoveel bruiden en bruidegoms naar op zoek zijn. Er zijn geen stoplichten. Er zijn geen vierwegstops. Er zijn duizenden wilde paarden die over het eiland zwerven en de grootste verkeersrisico's veroorzaken.

Er is maar één groot hotelketen op het eiland, dus het voelt niet zo gecommercialiseerd als zijn buren. De meeste bezoekers verblijven in pensions, boetiekhotels en privévilla's. Er zijn veel mooie privévilla's langs het water en in de heuvels, allemaal met een adembenemend uitzicht. De restaurants en bars in de stad en langs de Malecon (de promenade) hebben meer een Jimmy Buffet-gevoel dan op de grotere eilanden.

Vieques heeft de slimste biobay ter wereld en het is een gek-romantisch en magisch ding om de avond voor je bruiloft te bezoeken. Het wordt echt niet verbazingwekkender dan kajakken door het kalme Caribische water, kijken hoe vissen elektrisch groen oplichten terwijl ze langs je zwemmen. De sterren hierboven zijn ook behoorlijk ongelooflijk.

Het eiland beschikt ook over vuurtorens, ruïnes van suikerrietplantages, varen, snorkelen, paardrijden, kunstgalerijen en alle andere leuke activiteiten die je je kunt voorstellen om je gasten bezig te houden tijdens hun vakantie. Het grootste voordeel van trouwen in Vieques is dat je je bruiloft het gevoel geeft dat het ver weg in het paradijs gebeurt, als je nog in de Verenigde Staten bent.

Sandy Malone is de eigenaar van Sandy Malone Weddings & Events en auteur van Hoe u uw eigen bestemming kunt plannen Bruiloft: Doe-het-zelf-tips van een ervaren professional. Sandy is de ster van de realityshow van TLC Wedding Island, over haar bestemming bruiloft planning bedrijf, bruiloften in Vieques.