Mode schoonheid

6 schattige bloemkapsels

6 schattige bloemkapselsWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

We zijn het er allemaal over eens dat voordat een bruid haar gang door het gangpad maakt, alle ogen gericht zijn op het bloemenmeisje, haar schattige outfit - en haar haar. Of de bloemblad-werpende peuter gekleed is in een toga tot op de grond tot aan het noordwesten of een boho-uitstraling heeft die de bruid reflecteert, je moet het kapsel van de kleine eregast niet over het hoofd zien voor de ceremonie. Dat klopt: het kapsel van een bloemenmeisje is net zo belangrijk als de rest van je bruidsfeest. Natuurlijk hebben we een deel van het beenwerk gedaan en een paar van onze favoriete (en volledig schattige) bloemenmeisjeshaarlooks verzameld die zullen dienen als alle inspiratie die je nodig hebt.

Half-Updo

Met dank aan Ami Cass

Voor het verfijnde bloemenmeisje zorgt een gedraaide half-op-stijl versierd met kleine bloemen voor een prinses-achtig compliment voor elke kledingstijl.

Klassieke bloemkroon

Met dank aan Kerry James

Lang haar, kort haar of geen haar, een klassieke bloemkroon zit prachtig bovenop elk haartype (en blijft met een paar pinnen op het avontuur van bloemenmeisjes).

Gevlochten kronen

Met dank aan Ami Cass

Als u op zoek bent naar inspiratie voor lang haar, is een prachtig gevlochten haarkroon als deze voldoende. Voeg voor een vleugje sprankeling enkele haaraccessoires toe om de look af te maken.

Bekijk meer: Flower Girl en Ring Bearer 101: de basisprincipes van je kleinste bruiloftsgasten

Eenvoudig broodje

Courtesy of Angie Lipscomb

Je kunt nooit fout gaan met een klassiek broodje. De eenvoudige stijl blijft de hele dag zitten, werkt op verschillende haartypes en lengtes en kan worden versierd met bloemen voor een schattige boho-sfeer.

Kleine vlechten

Met dank aan Ashley Rae

Een minimalistische look is compleet met twee nauwelijks daar gevlochten aan de achterkant. Speel de eenvoudige look op met een prachtige bloemkroon. Hoe dan ook, prachtig.

Twisted Updo

Met dank aan Ashley Errington

Speel een prachtige bloemkroon af met een slanke updo die een onmiddellijke glamour toevoegt en gemakkelijk opnieuw te creëren is: wikkel de uiteinden van een lage paardenstaart eromheen zodat het eruit ziet als een deel van het kapsel en speld op zijn plaats.