Relaties

Verhuizen in 101: Hoe u uw verloofde zich welkom voelt in uw huis

Verhuizen in 101: Hoe u uw verloofde zich welkom voelt in uw huisWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als het gaat om het delen van uw ruimte, is het niet genoeg om gewoon een uitnodiging voor uw verloofde uit te trekken. , evenals hun zelfexpressie, "zegt Jane Greer, Ph.D., relatie-expert en auteur van En ik dan? Voorkom dat egoïsme je relatie verpest.

Lesli Doares, huwelijkstrainer en auteur van Blauwdruk voor een duurzaam huwelijk voegt eraan toe: "Een huis is waar je je comfortabel voelt - niet alleen een dak boven je hoofd. Wanneer je iemand vraagt ​​om naar de plek te gaan die je comfortabel voor je hebt gemaakt, kom je waarschijnlijk niet in de gaten dat ze misschien wat dingen nodig hebben veranderd om je op je gemak te voelen. Maar open staan ​​voor verandering is een teken dat je open staat om ruimte te maken voor die persoon in je leven, zowel fysiek als emotioneel. Het stelt hen in de positie om een ​​echte partner te zijn, niet alleen iemand die je bent om bij je te blijven. "

Dus, volgens onze experts, kunt u uw verloofde hier comfortabel thuis laten voelen.

Sluit vrede met het verliezen van je eigen ruimte.

Je kunt het gevoel hebben dat je een stuk van jezelf - of een deel van je huis - verliest wanneer je verloofde intrekt. Maar laat wrok zijn tanden niet verzinken in deze anders gelukkige situatie. "Door ruimte te maken voor je partner, realiseer je je dat je gezelschap krijgt en de mogelijkheid krijgt om de smaak van je partner te overwegen om jezelf als een paar samen uit te drukken," adviseert Greer.

Verander je slaapkamer.

Zodra je samen gaat wonen, moet je slaapkamer meer zijn dan de ruimte waar je het druk hebt. "Koop nieuw beddengoed dat zowel je smaak weerspiegelt als iets waar je je comfortabel bij kunt voelen", zegt Doares, die ook aanbeveelt te investeren in meubels die voor jullie beiden comfortabel aanvoelen. "De slaapkamer is een plaats van intimiteit en terugtocht," zegt ze, "dus jullie moeten je beiden welkom voelen daar."

Bekijk meer: 6 dingen die zullen veranderen nadat je getrouwd bent

Wees klaar om neutraal te worden.

Greer waarschuwt dat een ultra-vrouwelijk of ultra-mannelijk kleurenschema uw verloofde ongemakkelijk kan maken. "Dus wees bereid om kleuren te veranderen," zegt ze, "en sta open voor het veranderen naar iets neutraler." Denk aan: kleuren die jou en je nieuwe huisgenoot gemeen hebben, zoals crème, taupe of zelfs lichtgrijs.

Ruim je kasten op.

Als het gaat om het maken van ruimte in uw opslagruimte, is het eenvoudigweg niet om een ​​lade of hoek leeg te maken. "Het vrijmaken van een beperkte hoeveelheid ruimte in de hoofdkast of erger - waardoor ze een kast in een andere kamer gebruiken schreeuwt 'je bent niet even belangrijk'," waarschuwt Doares. "Dit is waar, of het nu de hoofdkast is of de ruimte onder de gootsteen. Als je wilt dat ze ook het gevoel hebben dat dit hun thuis is, kan je verloofde niet op ongemakkelijke plaatsen worden geschoven."

Flexibel zijn.

Je bent misschien gewend om in slaap te vallen met de rustgevende geluiden van de tv, maar als je verloofde volledige stilte nodig heeft om weg te zonnebaden, staat hij klaar om op de bank te gaan liggen als je niet bereid bent een nieuwe manier te vinden om te ontspannen. "Wees flexibel in uw eigen persoonlijke gewoonten met betrekking tot hoe laat u naar bed gaat, of u van tevoren tv wilt kijken, enzovoort", adviseert Greer. "Probeer uw partner niet te verstoren, en respecteer ook dat uw partner zijn eigen gewoonten in huis heeft. Het is belangrijk om met elkaar een compromis te sluiten en een evenwicht tussen de twee te vinden."

Combineer je dingen.

Voordat je samen gaat wonen, "ga je door elke kamer en beslis je welke dingen van je verloofde binnenkomen en wat van jou blijft", suggereert Doares. "Verkoop al het andere tijdens een tuinverkoop of op Craigslist, en gebruik het geld voor een feestelijk diner en het kopen van nieuwe spullen die jullie twee weerspiegelen."