Huwelijk

5 tekenen dat je te maken hebt met een Groomzilla

5 tekenen dat je te maken hebt met een GroomzillaWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In de wereld van de moderne bruiloftsplanning komt er een nieuw beest op het toneel. De oorsprong komt van de soort die bekend staat als de "bruidzilla" maar dit wezen heeft meestal meer lichaamshaar en minder paar schoenen. Het is bekend om wild krijsen zinnen zoals "sigarenreep" en "bruidegom cake," en bezit meestal een veelvoud van ongegronde, gepassioneerde meningen. Dat klopt, we hebben het over de Groomzilla.

Ben je een van deze fascinerende zoogdieren tegengekomen? Ben je er misschien mee bezig? Hier zijn enkele veelbetekenende tekenen dat ja, die man in feite een Groomzilla is.

1. Hij zal niet toegeven

Deze man wil centerpie's met basketbalthema en hij zal geen compromissen sluiten. Hij begrijpt dat ze volledig botsen met het gevestigde kleurenschema, maar het kan hem niet schelen omdat het de NBA-finale is.

2. Hij biedt meningen met terugwerkende kracht

De bruidegomzilla is een uniek ras in die zin dat hij tijdens het besluitvormingsproces waarschijnlijk geen enkele mening geeft, maar toch vaak zeer gepassioneerde gevoelens over bruiloftselementen ontwikkelt als ze voorbij het punt van verandering zijn. Frustratie ontstaat voor alle partijen.

3. Hij pruilt over zijn gebrek aan bruidegom douches

Je hoort misschien een Groomzilla iets mompelen met als effect: "Je mag zoveel geschenken openen. Mannen hebben ook ondergoed en kookgerei nodig."

4. Hij eist bruidegomgerichte activiteiten

Ondanks het feit dat de hele bruiloft is gericht op de bruid en bruidegom, vraagt ​​de Groomzilla nog meer, door de man toegewijde aandacht in de vorm van sigarenrepen, cakes van de bruidegom en het proeven van whisky. Hij is in feite de schoonheid van de bal en eist als zodanig te worden behandeld.

5. Hij verwacht perfectie

De Groomzilla-soort heeft een uniek, verwrongen gevoel van eigenbelang waardoor hij meestal gelooft dat zijn bruiloft belangrijker is dan de miljoenen andere bruiloften die in deze wereld plaatsvinden. Bijgevolg eist hij perfectie - van leveranciers, zijn groomsmen, zijn DJ en nog veel meer.


Bekijk de video: 5 Handige Tips om beter te leren Tekenen! (Augustus 2022).