Huwelijk

6 betaalbare alternatieven voor dure bruiloft bloemen

6 betaalbare alternatieven voor dure bruiloft bloemen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zoveel als je zou willen geven een mooie cent op die oh-zo-mooie pioenen, helaas groeit er geen geld aan bomen (of bloemen in jouw geval) - en je hebt geen budget voor hen. Jammer, we weten het. Bruiloften zijn duur, en zoals veel bruiden, heb je misschien niet de luxe om op elke knop uit te spatten en je hartswensen te laten bloeien. Met wat hulp van deze fabuleuze bloemisten, kunt u echter uw hoofd volgen, voorkomen dat u in de schulden raakt en de aanblik krijgen voor heel wat minder.

1. Pioenen omwisselen voor anjers

Anjers krijgen vaak een slechte rap, maar wanneer ze creatief zijn gerangschikt en gegroepeerd, kunnen ze de gegolfde gelaagde look van pioenrozen nabootsen, wijst Ellie Hsu, eigenaar van Flower Muse. "Hoewel je misschien meer stelen moet gebruiken, kunnen de totale kosten van anjers wel 70-80% minder zijn dan pioenen," zegt ze. Bovendien zijn ze het hele jaar door verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren! Aan de andere kant, tijdens het pioenseizoen (mei-juni), kunnen de kosten van pioenrozen minder zijn en de bloei groot zijn, soms meer dan 6 "breed. Waarom is dit dan allemaal belangrijk? Nou, volgens Hsu, wanneer de bloei groot is, hoef je niet zoveel stelen te gebruiken en soms kan het zelfs uitkomen dat pioenen kosteneffectiever zijn dan het gebruik van andere bloemtypen. Doe dus zeker eerst je huiswerk!

2. Wissel Phalaenopsis-orchideeën in voor Hawaiiaanse Dendrobium-orchideeën of of Phalaenopsis-planten

Als je van orchideeën houdt, kies dan voor de Hawaiiaanse dendrobiums om wat deeg te besparen, zegt Lucy Diaz-Flores, creatief directeur van Bella Flora in Dallas. "Ze hebben allebei lange stelen met meerdere bloemen en zorgen voor een dramatisch effect, maar de Hawaiiaanse orchidee zal je 76% minder terugbrengen dan de phaleo-orchidee." Floralexpert Caroline Bailly, eigenaar van L'Atelier Rouge, beveelt de Phalaenopsis-plant aan die is ontworpen in vazen ​​als een ander alternatief. Hoewel het effect niet helemaal hetzelfde zal zijn, worden de kosten gehalveerd.

3. Wissel hortensia's in voor stambloemen

Laat u niet misleiden door de naam "stock"! Als je op zoek bent naar een fabuleuze filler die de bank niet zal breken, verspreiden stockbloemen een prachtige geur en zien ze er niet noodzakelijk uit als een filler, merkt Bailly op. "Het is een andere versie - en ze zijn twee keer zo romantisch en mooi als hortensia's."

4. Ruil Lily of the Valley voor Bouvardia Blooms of Sweet Peas

Als je je bruiloftsbloemen kent, weet je heel goed dat Lily of the Valley een van de duurste is. Om 60% te besparen, stelt Diaz-Flores voor om te kiezen voor mooie bouvardia's of zoete erwten, beide zeer delicate bloemen die clusters van bloemen produceren om uw arrangementen een vollediger uiterlijk te geven.

5. Ruil Delphiniums voor leeuwebekken

Op zoek naar een meer betaalbare bloem met een lange steel? Nix de delphiniums en ruil ze in plaats daarvan voor leeuwebekken, adviseert Bailly. "Deze zijn nog steeds buitengewoon elegant en doen geen afbreuk aan je bloemmotief", vertelt ze.

6. Wissel Gloriosa-lelies met lange stelen in voor korte stelen

Als deze specifieke bloem een ​​must-have is, krijg je waar voor je geld door de kortere versie van de gloriosa-lelies te gebruiken (in tegenstelling tot langere, duurdere) op ontwerpen met een laag tafelblad of handwerk, beveelt Diaz-Flores aan.


Bekijk de video: Dazzler Flameless Flickering Candles (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Alpheus

  Dit onderwerp is gewoon onvergelijkbaar :), ik vind het echt leuk)))

 2. Wachiru

  It agrees, it is the excellent variant

 3. Malakasa

  Ik bedoel, je hebt het mis. Ik kan het bewijzen.

 4. Taktilar

  Bericht verwijderd

 5. Bhradain

  heerlijk waardevolle informatieSchrijf een bericht