Huwelijk

Wie zit er aan de hoofdtafel tijdens de bruiloftsreceptie?

Wie zit er aan de hoofdtafel tijdens de bruiloftsreceptie?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

We willen het je niet vertellen, maar zitplaatsen zijn een van de minst leuke onderdelen van het plannen van een bruiloft. Naast het uitzoeken welke combinatie van neven, collega's en jeugdvrienden de beste eetgenoten zijn, moet je bepalen wie met de eregasten mag dineren (je weet wel!). Als je de lievelingstafel overslaat en jezelf vooraan en in het midden aan een hoofdtafel plaatst, hebben we een paar ideeën voor wie je misschien wilt uitnodigen om aan je zijde te zitten.

Voordat u beslist wie aan de hoofdtafel gaat zitten, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u deze op de optimale locatie in uw receptieruimte plaatst. Als uw tafels rond de dansvloer worden geplaatst, moet de hoofdtafel direct tegenover de band of DJ zijn, het dichtst bij de dansvloer, en met de pasgetrouwden gezeten zodat ze naar de kamer zijn gericht (voor het beste uitzicht op toast ). Als eten en dansen in aparte ruimtes zijn, overweeg dan om de hoofdtafel in het midden van de kamer te plaatsen, met gasten overal om je heen. De hoofdtafel moet centraal worden geplaatst, een centraal punt en zo worden opgesteld dat het gelukkige paar naar buiten kan kijken om hun familie en vrienden te zien.

Dus wie zit waar? Traditioneel zitten de bruid en bruidegom in het midden van de tafel, met de bruid rechts van de bruidegom. Koppels van hetzelfde geslacht kunnen zich vrij voelen om te zitten zoals ze willen. Zet voor een mannelijk / vrouwelijk patroon rond de tafel de beste man naast de bruid en het bruidsmeisje naast de bruidegom. Natuurlijk, aangezien ze elk van je beste vrienden of broers en zussen zijn, voel je vrij om dat te wisselen, dus de MOH staat naast de bruid en de beste man is naast de bruidegom! Afhankelijk van de grootte van uw trouwfeest, kan deze tafel uitsluitend bruidsmeisjes en groomsmen zijn (die rond de tafel moeten afwisselen om dat mannelijke / vrouwelijke patroon in stand te houden) of, voor een kleiner bruiloftsfeest of een grotere tafel, elk lid van de datum van het huwelijksfeest naast hen. Als je de ruimte hebt, heeft deze laatste optie de voorkeur - op die manier degradeer je de echtgenoot van je zus niet naar een andere tafel!

Als u liever met uw gezin dineert, schrapt u de zitplaatsen van het bruiloftsfeest en nodigt u in plaats daarvan uw ouders en broers en zussen uit om u aan de hoofdtafel te vergezellen. Zet de ouders van de bruid naast de bruid, de ouders van de bruidegom naast de bruidegom en broers en zussen op de resterende stoelen, en geniet van uw eerste maaltijd als één groot, gelukkig gezin! In dit geval kunt u een tweede tafel hebben die is aangewezen voor uw bruiloftsfeest, of plaats ze net zoals de rest van uw gasten, naast goede vrienden of mensen waarvan u denkt dat ze het leuk zullen vinden om elkaar te ontmoeten.

Als het gaat om kinderbedienden (bloemenmeisjes en ringdragers), houd dan rekening met hun leeftijd en relatie tot u. Als ze oud genoeg zijn om te dineren met volwassenen die niet hun ouders zijn zonder zich ongemakkelijk te voelen, geef ze dan plaats aan de hoofdtafel. Het is een leuke eer en zal hen zeker speciaal laten voelen! Als ze jonger zijn, maar hun ouders zijn lid van het huwelijksfeest, doe dan hetzelfde. Voor jonge kinderen wier ouders elders bij de receptie zullen zitten, zullen ze waarschijnlijk gelukkiger zitten met papa en mama.

Bekijk meer: De complete lijst met welke bruiloftsverkopers een fooi geven en hoeveel

Als alleen het bruiloftsfeest aan de hoofdtafel zal zitten, zorg er dan voor dat u uw ouders eretafels geeft aan nabijgelegen tafels, waar zij u en uw nieuwe echtgenoot kunnen zien, evenals gezien kunnen worden door de andere gasten. Vertrouw ons - je ouders willen een stoel op de eerste rij voor die toespraken en de eerste dans!

Wilt u tips voor bruiloftplanning delen met andere bruiden over de hele wereld? Word lid van onze Facebook-groep!


Bekijk de video: Headis: tafeltennissen met je hoofd en een voetbal (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Wetherby

  Snel antwoord, hint van geest :)

 2. Zulkijar

  Deze versie is verouderd

 3. Joosef

  Kerstbomen, stom artikel

 4. Samman

  sorry, topic got confused. It's deleted

 5. Keely

  Bedankt, we zullen zien)Schrijf een bericht