Huwelijk

Waarom Bermuda de ultieme hotspot voor bestemming en bruiloft wordt

Waarom Bermuda de ultieme hotspot voor bestemming en bruiloft wordtWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is waarschijnlijk voor niemand schokkend nieuws dat Bermuda een prachtige en romantische plek is om een ​​bestemmingshuwelijk te houden. Dat is hetzelfde als zeggen dat je net ontdekt hebt dat Oreos goed smaakt, gedoopt in melk. Met zijn natuurlijke schoonheid, heerlijke keuken en ontspannen maar activiteit gevulde (snorkelen, zeilen en duiken, wereldberoemde golf en tennis, fietsen, paardrijden en meer) sfeer, is het een uitstekende bestemming-bruiloft en huwelijksreis plek. Bovendien is het overal waar shorts als formele kleding worden beschouwd best leuk! Maar in de afgelopen twee jaar, vooral met zijn Zika-vrije status en de America's Cup, is Bermuda aantoonbaar de regerend kampioen geworden voor een bestemmingshuwelijk.

Bermuda is dit jaar gastheer voor een van de grootste zeilevenementen ter wereld, de 35e America's Cup. De raceserie gaat deze week officieel van start, van 17 tot 27 juni. Met zes teams van over de hele wereld (inclusief de VS) die strijden, wind uit alle richtingen, en de boten kunnen twee keer zo snel bewegen als zelfs 10 jaar geleden wordt voorspeld dat dit een van de moeilijkste wedstrijden ooit zal zijn.

Met dank aan Coral Beach & Tennis Club

America's Cup is een toegevoegde, prachtige bonus voor een al mooie bestemming-trouwlocatie. (Wie houdt er niet van zeilers ?!) Volgens TravelWeekly.com bedroeg het aantal bruiloften in Bermuda 4.350 in 2016, een toename van 385 ten opzichte van 2015. Plus, in tegenstelling tot de Caribische eilanden, is Bermuda Zika-vrij, (// www. brides.com/story/zika-free-destination-wedding-honeymoon), wat ook de toestroom van jongere toeristen verklaart die zich geen zorgen willen maken over de door muggen verspreide ziekte die gevolgen heeft voor hun babyplannen. ReizenWeekten wekelijks dat de gemiddelde leeftijd van de Bermuda-reiziger nu jonger is dan 45 jaar oud. "De reputatie van Bermuda als een van 's werelds meest romantische eilanden is goed verdiend. De verbluffende turkooise kleur en kristalheldere zichtbaarheid van de Atlantische Oceaan rondom het eiland, legendarische roze zandstranden, natuurwandelingen langs kliffen en historische steden, gecombineerd met gastvrije bewoners en een warme eilandcultuur, biedt een locatie voor een bestemmingshuwelijk dat magisch en onvergetelijk is ", vertelde Burns Patterson van Hudson PR, die samenwerkt met de legendarische Coral Beach & Tennis Club, Brides.com.

Coral Beach speelt in op deze frisse drukte rond Bermuda, waarbij de club het overzeese lidmaatschapsprogramma verbetert, waardoor het voor stellen nog eenvoudiger wordt om hun bestemmingshuwelijk te boeken en te plannen en al hun gasten tegemoet te komen. "Coral Beach & Tennis Club zal naar verwachting ongeveer een dozijn bruiloften organiseren in de loop van de zomermaanden en in de herfst, wat ook een spectaculair seizoen is om van bruiloften te genieten. Bovendien verkennen veel toekomstige bruiden en bruidegoms deze zomer Bermuda voor Amerika's Beker en bezoek Coral Beach & Tennis Club om bruiloftsplanners ter plaatse te ontmoeten om vooruit te plannen voor bruiloften in 2018, "zei Patterson.

Met dank aan Coral Beach & Tennis Club

Bekijk meer: Bestemmingshuwelijkskosten voor gasten: hoe u rekening kunt houden met hun kosten terwijl u van plan bent

En deze zomer kunnen gasten van Coral Beach het America's Cup Village, gehuisvest in de Royal Naval Dockyard, verkennen of het water op gaan om oefenruns en uiteindelijk de kwalificatieraces en kampioenschapsraces te bekijken. Coral Beach & Tennis Club heeft speciale toegang voor haar leden en gasten voor evenementen, waaronder een receptie in de Royal Bermuda Yacht Club, bezichtigingstoegang tot het racecircuit en ervaringen op het water, waaronder een privé gecharterde 51-voet zeilboot op een reeks van dateert uit de America's Cup.

Ga naar GoToBermuda.com voor meer informatie over bestemmingshuwelijken in Bermuda.