Mode schoonheid

Dit zijn volgens een onderzoek de populairste schoonheidsbehandelingen vóór het huwelijk voor bruiden

Dit zijn volgens een onderzoek de populairste schoonheidsbehandelingen vóór het huwelijk voor bruidenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het trouwseizoen is begonnen en de zomerbruiden naderen het einde van hun voorbereidingen voor de schoonheid van de bruiloft. In het afgelopen jaar deden bruiden het allemaal op de beautyafdeling, van het serieus nemen van haarverzorging tot extra aandacht voor hun huid - maar dat is niet alles. Volgens een nieuwe studie uitgevoerd door RealSelf.com hebben gebruikers op de site, van bruiden tot bruidegoms, tot bruiloftsgasten drie schoonheidsbehandelingen gemaakt die enorm populair waren ter voorbereiding op het huwelijksseizoen. Voor het onderzoek hebben analisten alle beoordelingen op RealSelf.com bekeken van mei 2017 tot mei 2018 waarin de trefwoorden ‘trouwen’ of ’trouwen’ genoemd werden en de procedures gerangschikt op basis van het percentage totale beoordelingen voor de behandeling, om de meest populaire pre- schoonheidsbehandelingen voor bruiden en bruiloften.

Op de eerste plaats komt Invisalign - bijna 4 procent van alle Invisalign-beoordelingen die het afgelopen jaar zijn geplaatst, bevatten die bruiloftgerelateerde zoekwoorden. • Invisalign heeft me zoveel vertrouwen gegeven! Mijn vriend van 12 jaar stelde voor en de gedachte dat ik me niet zeker voelde met mijn glimlach op mijn trouwdag, maakte me bang, dus ik ging kijken hoe ik Invisalign kreeg, schreef een recensent op de site. Drie weken voordat ik trouwde, zijn mijn tanden allemaal recht en zien ze er geweldig uit

Tweede op de lijst van populaire schoonheidsbehandelingen is CoolSculpting, de niet-chirurgische vetreductiebehandeling, waarbij 1,3 procent van de vermeldingen in huwelijksgerelateerde beoordelingen valt. "Ik wilde hardnekkig vet kwijt voor mijn bruiloft", zegt een recensent. "Mijn hardnekkig vet rond mijn middelste gedeelte is verticaal verdwenen. De procedure was pijnloos! Ik zag resultaten binnen 2 maanden! Ik beveel CoolSculpting van harte aan!"

Botox rondt de top 3 van populaire schoonheidsbehandelingen voor bruiden af. Iets minder dan 1 procent van de beoordelingen vermeldt de trefwoorden voor het huwelijk. De tijdelijke spierverslapper in het gezicht vermindert het verschijnen van fijne lijnen en voorkomt dat nieuwe lijnen worden gevormd. Het spreekt voor zich dat als u de laatste van de populaire behandelingen overweegt, u altijd naar een door de raad gecertificeerde arts bij u in de buurt gaat.

Bekijk meer: De ultieme 1-weekse bruiloft schoonheid checklist