Huwelijk

De ultieme bruiloftspeellijst uit de jaren 2000

De ultieme bruiloftspeellijst uit de jaren 2000We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Iedereen die nu of in de nabije toekomst gaat trouwen, voelt alsof de 2000s gisteren waren. Tenslotte voelen de beste nummers uit het eerste decennium van deze eeuw het zo! Hoewel het pas 2014 is, zijn er al enkele regelrechte nostalgie-opwekkende liedjes die absoluut een toneelstuk verdienen tijdens bruiloftsrecepties.

Van verbazingwekkende nieuwe rapnummers en leuke pophits, er zijn talloze nummers die je gasten op de dansvloer brengen. Plus, er is zo'n variëteit. Neem de beginjaren: 'N Sync's' Bye Bye Bye 'en Britney Spears' Oeps! ВЂ¦ I Did it Again 'domineerde 2000 en 2001. Later in het decennium krijg je tonnen eclectische opties, van Gnarls Barkley's' Crazy 'tot Justin Timberlake's "SexyBack" aan Mariah Carey's "We Belong Together". Voeg alle geweldige rapnummers toe (hallo, Nelly, 50 Cent en Kanye West) en je hebt een feestje!

Bekijk meer: Eerste dansnummers van Real Weddings

Is het een wonder waarom we een volledig Spotify-afspeellijst uit de jaren 2000 hebben samengesteld voor uw luister- en huwelijksplezier? We geven u niet de schuld als u de meeste of allemaal wilt kiezen - uw gasten zullen u waarschijnlijk bedanken! Zelfs als je muziek uit andere decennia erin gooit, zijn er ook een aantal geweldige opties voor je eerste dansnummer, zoals "I'm Yours" van Jason Mraz. Dus waar wacht je op? Ga lekker zitten, ontspan en maak een zeer korte reis terug in de tijd.