Relaties

4 dingen die u niet aan uw ouders moet vertellen over uw relatie

4 dingen die u niet aan uw ouders moet vertellen over uw relatie

Als je dicht bij je vader en moeder bent, word dan lid van de club. Er is een flinke groep vrouwen die, naarmate ze ouder worden, hun ouders als hun echte BFF's beschouwen. Maar alleen omdat je een hechte band hebt met de man en vrouw die je hebben grootgebracht, wil nog niet zeggen dat je elk detail van je romantische relatie aan hen moet onthullen.

Dus voordat je begint te praten, zeg, seks met mama en papa, neem even de tijd om dit te heroverwegen door deze vier dingen te lezen die je nooit met je familie moet bespreken.

De details van uw meest recente argument.

"Te veel informatie stuurt gevoelige ouders naar een emotionele achtbaan", zegt relatie-expert April Masini. "Creëer geen afgeleid drama door ze een klap te geven over problemen die u ondervindt. Beperk uw informatie-uitvoer zodat deze overeenkomt met hun gevoeligheidsniveau."

Als je niet klaar bent voor de volgende stap - en je ouders hebben al de namen van je kinderen uitgekozen.

"Als je ouders hebt die willen dat jij en je man kinderen krijgen, en je bent er niet, dan zal alle informatie die je hen geeft babybellen doen afgaan," zegt ze. "Meld u aan op een need-to-know-basis."

Je seksleven.

"Er zijn bepaalde seksuele handelingen die je ouders meestal niet willen weten," zegt Masini. "Deel geen nieuwe posities, Vijftig tinten grijs invloeden en andere experimentele details van je seksleven met je ouders. Je gaat ze bang maken, en het is niet echt respectvol. Soms wordt delen overschat. "

Alles wat je niet wilt dat je hele familie weet.

"Als een tsunami-waarschuwingssysteem niets op je ouders heeft en hen een simpel feit vertelt, betekent dit dat de hele oostkust het binnen 20 minuten weet, verwacht het niet anders," zegt ze. "Overweeg hen te vertellen dat je vier weken zwanger bent of dat jij en je man problemen hebben. Tenzij je natuurlijk een gratis persagent zonder filter wilt."

Bekijk de video: Wanneer wil je afstand nemen in je relaties? (September 2020).