Nieuws

6 Beroemdheden die peervormige verlovingsringen rocken

6 Beroemdheden die peervormige verlovingsringen rocken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Noem het geen comeback. We houden nu echt van peervormige verlovingsringen, en we zijn niet de enige. Beroemdheden hebben de iconische snit omarmd - puntig aan de ene kant, afgerond aan de andere, in de vorm van een traan - zo lang als we ons kunnen herinneren. En waarom zouden ze niet, ongeacht de grootte, een peervormige diamant lijkt altijd net een beetje meer te schitteren dan zijn tegenhangers. Van Jessica Simpson tot Victoria Beckham, bekijk onze favoriete beroemdheden die een peervormige verlovingsring hebben gedragen.

Foto: Getty Images

Victoria Beckham

Onder haar benijdenswaardige verzameling bling en snuisterijen (die naar verluidt uit 13 verlovingsringen bestaat - bijna één voor elk jaar van haar 15-jarig huwelijk!) Victoria Beckham koos ervoor om haar originele markies gesneden verlovingsring van manlief David Beckham te ruilen voor iets meer uniek en natuurlijk groter. Haar enorme peervormige solitaire wordt geschat op tussen de 15 en 17 karaat en toont een vintage-cut set binnen een platina-band.

Foto: Getty Images

Katherine Heigl

"Het is belachelijk groot," vertelde Katherine Heigl kosmopolitisch wanneer gevraagd naar haar verlovingsring, en we willen eraan toevoegen dat het ook belachelijk prachtig is. Zanger, songwriter en acteur hubby Josh Kelly voorgesteld in 2006 met een drie-karaats peervormige diamant, genesteld in het midden van een stralende peer halo met een effenen diamantband - en, natuurlijk, zei ze ja. Alsof haar ring niet speciaal genoeg was - de helft van de band kwam eigenlijk uit de ring van de moeder van de actrice. AwwвЂ|

Foto: Getty Images

Elisha Cuthbert

NHL-ster Dione Phaneuf stelde voor om actrice Elisha Cuthbert in 2012 voor te stellen na een vierjarige verkering met een prachtige maar eenvoudige (en massieve) peervormige solitaire in een elegante platina-band. Het echtpaar vierde kort daarna met goede vrienden en familie met een verrassingsverlovingsfeest en zijn sinds hun sprookjesachtige nuptials van 2013 getrouwd.

Foto: Getty Images

Anna Kournikova

Hoewel hun relatie kan worden omgeven door geruchten en vragen over de vraag of ze stiekem de knoop hebben gemaakt, is één ding zeker: de verlovingsring van tennisprof Anna Kournikova is iets om over te praten. Een 11-karaats roze peervormige diamant uit de mijnen van West-Australië wordt geflankeerd door twee Trilliaanse diamanten (driehoekvormig) aan elke kant die alleen bijdragen aan zijn uniekheid en schittering.

Bekijk meer: 27 peervormige verlovingsringen voor elke bruid

Foto: Getty Images

Prinses Charlene van Monaco

Gemaakt door juwelier Maison Repossi uit Parijs, deze drie-karaats peervormige diamant omringd door briljante ronde diamanten op een witgouden band werd door prins Albert gegeven aan prinses Charlene toen hij de vraag opbracht in 2010. Bekend over de hele wereld voor haar chique en moeiteloze houding, deze ring past perfect bij haar stijl en voegt een beetje (oke, veel) schittering toe aan haar slanke uiterlijk.

Foto: Getty Images

Jessica Simpson

We kunnen dit sterretje gewoon niet vergeten, ook al doet het pijn om erover na te denken. Hoewel (Le zucht.• Jessica Simpson en Nick Lachey zijn verder gegaan, en hoewel we blij zijn dat ze allebei nieuwe liefde en geluk hebben gevonden, zal deze verlovingsring in de harten en geesten van iedereen voortleven pas getrouwd fans. Verbluffend in zijn eenvoud, werd deze 4-karaats peervormige steen omringd door diamanten in de hele band en verblind zo helder als Jessica's schitterende, benijdenswaardige glimlach.


Bekijk de video: How to determine your body type. How to take your measurements. Justine Leconte (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Maximilian

  Ik ben het ermee eens, dit is een prachtige zin.

 2. Beckham

  Het spijt me, maar ik stel voor om het anders te doen.

 3. Akil

  Wat staat er op mijn naam, je waardeert het volume van de borst. En het bos is zo mysterieus en de tranen zijn zo attent. Iedereen heeft rechts links. "Blue runs - de auto slingert ..." Elke vrouw verdient seks, maar niet elke vrouw - twee keer

 4. Jabbar

  Natuurlijk. Ik ben het met je eens.

 5. Mac Daraich

  De vraag is interessant, ik zal ook deelnemen aan de discussie.Schrijf een bericht