Huwelijk

6 dingen die je je officiant mag vragen om niet te zeggen

6 dingen die je je officiant mag vragen om niet te zeggenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uw huwelijksceremonie is een van de meest intieme momenten van de dag. Het is het uur dat de toon en stemming bepaalt voor het komende feest en het is vaak een tijd voor een uitwisseling van woorden die je een leven lang bijblijven. Dus om je ceremonie persoonlijk te maken en je verbonden te laten voelen, is het belangrijk om vooraf een gesprek met je officiant te hebben, zodat ze weten wat je wilt dat ze zeggen en wat je wilt dat ze eruit halen het ceremoniescript. Om u op weg te helpen, zijn hier zes dingen die u aan uw trouwambtenaar kunt vragen niet te zeggen tijdens je ceremonie.

1. Niets te persoonlijk

Vaak voegen trouwambtenaren een aantal persoonlijke verhalen toe om de ceremonie te verlichten en wat humor toe te voegen. Als u persoonlijke achtergronddetails wilt weglaten of de ceremonie zelfs korter wilt maken, kunt u de persoon die de ceremonie leidt vragen dit deel in te korten of helemaal niet op te nemen.

2. Hoe jullie elkaar ontmoetten

Vraag de officiant om het gedeelte 'hoe het paar elkaar heeft ontmoet' van de ceremonie weg te laten als het iets is waar jullie niet graag over praten of zelfs iets dat je niet op je trouwdag ter sprake wilt brengen. Zo niet, dan kan de officiant dit als een groot deel van de ceremonie opnemen.

3. ClichГ © Love Quotes of Gedichten

Als je je ceremonie kort wilt houden of zelfs persoonlijk wilt maken, vraag dan de officiant om standaard liefdescitaten of gedichten weg te laten. Stuur ze in plaats daarvan songteksten, citaten of gedichten die een persoonlijke betekenis hebben voor jullie twee.

Bekijk meer: ​​onverwachte manieren om uw huwelijksgeloften te personaliseren

4. Alles te religieus

Als je de ceremonie niet-confessioneel wilt houden, vraag dan om het ceremoniescript van tevoren te zien en omcirkel religieuze delen die niet bij je achtergrond passen.

5. De geloften overslaan

Elimineer de 'herhaling na mij'-delen en schrijf in plaats daarvan je eigen geloften. Je kunt ze kort maken of je kunt ze persoonlijk maken.

6. Vraag om eventuele bezwaren

Het is een beetje verouderd voor de officiant om bruiloftsgasten om eventuele bezwaren te vragen, maar soms doen ze dat. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat iemand zal spreken, is dit een onderdeel van de ceremonie die je je officiant kunt vragen om op de knop Verwijderen te drukken.

Jen Glantz is een "professioneel bruidsmeisje" en de oprichter van Bridesmaid for Hire. Ze is de auteur van All My Friends Are Engaged en draagt ​​vaak oude bruidsmeisjekleding naar de supermarkt en op eerste dates.


Bekijk de video: 4 questions you should always ask your doctor. Christer Mjåset (Augustus 2022).