Huwelijk

Love Marble Home Decor? Je zult zwijmelen over deze trendy cakes

Love Marble Home Decor? Je zult zwijmelen over deze trendy cakes


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als u van de modern-minimalistische look houdt, neem dan aanwijzingen uit de wereld van het interieur en kies voor een bruidstaart versierd met gemarmerd fondant. Het elegante gerolde patroon van marmer geeft uw bruidstaart een strak steenachtig effect en het eindresultaat is verbluffend. Deze zes nemen deze bruidstaarttrend over en bewijzen dit.

Herfstaccenten (hierboven): Dit mooie ontwerp van Hey There, Cupcake heeft een gemarmerde onderste laag en een spray van suikerbloemen in herfsttinten.

Foto door Sugared Saffron Cake Studio

Carrera marmeren rijen: Wervelingen van zacht grijs plus een chique suikeranemoon? Deze confectie van Sugared Saffron Cake Studio is absolute perfectie.

Foto door Tamara Gruner Photography

Hexagon Tier: De bleke gemarmerde lagen lijken op een plaat van gehouwen steen, terwijl de zeshoekige onderste laag visueel belang toevoegt.

Foto door Winifred Kriste Cake

Chocolademarmer: Verrukkelijke lagen van chocolade-marmer zijn verfraaid met een spoor van ongelooflijk realistisch ogende suikerbloemen en bessen.

Foto door Sweet Bakes

Hedendaagse cake: Dit prachtige ontwerp van Sweet Bakes heeft opvallende gemarmerde lagen en een paar tuinrozen als garnering.

Foto door Jordan Weiland

Suikerbloemen: Meng de dingen door de gemarmerde caketakken te accentueren met mod-uitziende suikerbloemen.


Bekijk de video: PINK, GREY & MARBLE GLAMOROUS LUXURY BEDROOMS , LIVING ROOMS & KITCHENS TOUR INSPO & IDEAS 2019 (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Abdel

  Nou mensen, jij nat!

 2. Dumi

  Het is gedoofd

 3. Maralyn

  Ik ben het met je eens. Daarin zit iets. Nu alles duidelijk werd, dank ik voor de hulp bij deze vraag.

 4. Skeet

  Heeft toevallig vandaag dit forum gevonden en het is geregistreerd om deel te nemen aan de discussie over deze vraag.Schrijf een bericht