Huwelijk

Moeten we onze officiant uitnodigen voor de receptie?

Moeten we onze officiant uitnodigen voor de receptie?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Afgezien van de twee mensen die op het punt staan ​​te trouwen, is de belangrijkste persoon bij de huwelijksceremonie de officiant. Hij of zij begeleidt de ceremonie, legt de geloften af ​​en is degene die jou een echtpaar kan verklaren! Dus met zo'n belangrijke rol op je trouwdag, moet je officiant worden uitgenodigd om met je te vieren bij de receptie? Onze experts wegen mee.

Uw officiant uitnodigen voor de bruiloftsreceptie hangt af van het type officiant dat u zult hebben. Dit is wat we aanbevelen, op basis van de meest voorkomende soorten officianten.

Als je gaat trouwen in het gerechtsgebouw, is de kans klein dat je je officiant zelfs kent voordat je aankomt, dus het is niet nodig om een ​​uitnodiging voor je receptie uit te breiden.

Een ceremonie laten uitvoeren door een religieuze leider? De uitnodiging hangt af van uw relatie. Als je je hebt aangesloten bij een nieuw huis van aanbidding voor je ceremonie, of een bestemmingshuwelijk hebt in een kerk of tempel waar je niet bent, hoef je de persoon die je ceremonie zal uitvoeren niet uit te nodigen. Als je echter je hele leven naar dezelfde kerk bent geweest, of als de priester of rabbi die je ceremonie leidt een goede familievriend (of zelfs een familielid) is, wil je ze waarschijnlijk uitnodigen. Ze hebben je tenslotte zien opgroeien en zijn getuige geweest van de evolutie van je relatie samen! Houd er rekening mee dat de meeste huizen van aanbidding op een bepaalde dag meerdere huwelijksceremonies uitvoeren, dus het is mogelijk dat uw officiant later op de dag een ander huwelijk organiseert. Misschien moeten ze het cocktailuur missen, maar hopelijk kunnen ze met je mee eten!

Als iemand anders wordt geordend om uw ceremonie uit te voeren - een vriend, broer of zus, familielid, enz. - is de kans groot dat ze op uw gastenlijst stonden voordat u hen zelfs vroeg om te officiëren, dus dit is een no-brainer.


Bekijk de video: Prinsen Receptie (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Berend

  All with the coming ng!

 2. Ziv

  Ben het helemaal met haar eens. Het idee van een goed, ben ik met je eens.

 3. Marr

  Vind je dit niet leuk?

 4. Fogerty

  Dit zeer goede idee moet precies exclusief zijnSchrijf een bericht