Huwelijk

Wat is de beste manier om een ​​droog huwelijk te plannen?

Wat is de beste manier om een ​​droog huwelijk te plannen?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bruiloften en open bars zijn bijna synoniem en als je je vrijgevig voelt (en geniet van een glas wijn of een biertje zelf), zijn ze een geweldige optie. Maar wat als alcohol niet jouw ding is? Wat de reden ook is, het is genoeg om een ​​paar een droge bruiloft te laten overwegen. Dus is een ontvangst zonder drank acceptabel, of is het helemaal taboe? Dit is wat onze experts te zeggen hebben.

Het is helemaal aan jou om te beslissen of je alcohol wilt schenken tijdens je bruiloft. Of u nu zelf voor de bruiloft betaalt of een genereus familielid helpt om de rekening te betalen, als eregasten mag u beslissen hoe uw bruiloftsbudget wordt besteed! Het maakt niet uit waarom je geen alcohol wilt hebben op je bruiloft, als je het liever niet schenkt, haal het dan uit de cateringorder en zeg het op een dag.

Als het feit dat je niet drinkt ongebruikelijk is in je vriendengroep of je familie, wil je je gasten misschien een waarschuwing geven voordat ze aankomen, zodat ze niet verrast zijn als er geen drank achter de bar is. Een regel op uw trouwwebsite om gasten te laten weten dat er geen alcohol wordt geschonken is genoeg - en er is geen reden om verder in te gaan.

Je moet echter zeker een bar of twee hebben bij de receptie voor je droge bruiloft, zelfs als ze alleen frisdranken serveren. Een nacht op de dansvloer zal mensen dorstig maken! Een mix van frisdranken, sappen, ijsthee en water - samen met garnituren zoals gesneden citrusvruchten - zorgen ervoor dat iedereen gehydrateerd is. Overweeg om een ​​feestelijke mocktail te maken met uw cateraars om het feestelijk te houden. Servers kunnen het drankje doorgeven wanneer het tijd is voor toast, en een leuke garnering of een mooi glas zal het helemaal feestelijk maken! Om de avond af te sluiten, is een cacao-, koffie- of theebar altijd welkom, en is heerlijk, of het nu spiked is of niet.

Bekijk meer: Wat zijn onze opties als we geen open bar willen?


Bekijk de video: 23 SLIMME OPSLAGIDEEËN (Augustus 2022).