Relaties

De 10 beste seksspelletjes voor koppels die niet helemaal cheesy zijn

De 10 beste seksspelletjes voor koppels die niet helemaal cheesy zijn


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Richt het seksuele vuurwerk in je slaapkamer (of waar je maar wilt om het op te zetten) met een klein voorspel. Natuurlijk, we noemen plezierproducten 'speeltjes' en seksuele ontmoetingen 'spelen', maar soms moet je meer doen dan alleen metaforisch gebruiken. Omdat seks leuk moet zijn, en er is niets mis met een beetje dwaasheid. Verderop vind je de 10 beste seksspelletjes voor koppels die je zullen helpen een meer vervullend en super heet seksleven te hebben. Of, op zijn minst, dienen als verbazingwekkende inspiratie voor een hele reeks seksuele mogelijkheden.

1. Dirty Dice 'The Original' Adult Dice Game

Soms heb je alleen expliciete aanwijzingen nodig om de sexy bal aan het rollen te krijgen. Deze sexy dobbelstenen bieden koppels een flirterige, niet-intimiderende manier om de ante in de slaapkamer te verhogen. De ene dobbelsteen biedt een werkwoord, de andere een lichaamsdeel - en de mogelijkheden houden daar niet op.

WINKEL NU: Amazon, $ 7,95

2. Sekscheques

De volgende keer dat u of uw partner iets nieuws wil proberen, maar niet helemaal zeker weet hoe u erom moet vragen, probeer dan een sexy cheque te schrijven. Met deze controles kunnen koppels een seksuele gunst plegen.

Het opent een deur voor een gesprek rond knikken en fantasieën waar je misschien nog nooit aan gedacht hebt. Om nog maar te zwijgen over het feit dat een partner u een cheque geeft voor wat oraal. Ja, alsjeblieft.

WINKEL NU: The Pleasure Chest, $ 9,99

3. Positie van de dag speelkaarten

Moe van dezelfde oude zendings- en cowgirl-routine? Laat deze speelkaarten je nacht opfleuren. Niet iedereen wil een Cosmo artikel op hun telefoon vlak voor seks om hun partner een nieuwe positie te laten zien die ze willen proberen. Het is veel heter om er een spel van te maken door verleidelijk een kaart uit de stapel te trekken.

WINKEL NU: Babeland, $ 8,50

4. De Naughty and Nice Dates-set

Deze kaarten zorgen niet alleen voor een heter seksleven, maar ze zijn ook geweldig voor het vernieuwen van emotionele intimiteit. Met meer dan 100 verschillende soorten "ondeugende" en "leuke" date night ideeën, zullen jij en je partner uit je comfortzone worden geduwd om nieuwe restaurants, activiteiten en, natuurlijk, sexposities te proberen.

WINKEL NU: Amazon, $ 9,95

5. Kamasutra Starter Kit

De Kamasutra is het hart van waar het bij goede seks allemaal om draait. Waar moet je zelfs beginnen? Het gaat niet alleen om kosmische seksposities. Het gaat om sensuele aanraking en verbinding, iets dat we vaak vergeten in ons hectische leven.

Dit schattige, sexy startpakket wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om seksuele experimenten af ​​te trappen. Van amandelmassageolie tot een verenkietelaar, je zweeft in een mum van tijd naar nieuwe sensorische hoogten.

WINKEL NU: Eve's Garden, $ 29,95

6. Laten we Doctor Game spelen

Communiceren over verschillende fantasieën over rollenspellen kan een beetje ongemakkelijk aanvoelen. Hoe vertel je iemand dat je een sexy gymcoach of stoute wiskundeleraar wilt worden?

Met dit rollenspel kun je verschillende persona's op maat uitproberen. Je zult misschien merken dat je dacht dat je een sexy agent wilde zijn, maar het blijkt dat je veel meer een sexy handyperson bent.

WINKEL NU: The House of Bachelorette, $ 15,88 vanaf $ 16,59

7. Massage Verleidingen Spel

Niets draait om de seksuele motoren als een massage. Het probleem? Een massage geven is behoorlijk vermoeiend. Met deze massagekaarten hoeft u uw partner niet te masseren door een reeks eenvoudig te gebruiken technieken, inclusief professionele massageolie, aan te bieden.

WINKEL NU: Adam en Eva, $ 21,90

8. Waarheid of durf

Spanning en zenuwen verlichten de seksuele hitte. Deze luxe doos met kaarten lijkt in niets op de oude waarheid of durf die je op school speelde. Het beste gedeelte? Geen van de opdrachten of vragen is goedkoop. Kaarten variëren van 'Zeg maar dag tegen me alsof het de laatste keer is dat je me ooit zult zien' en 'vertel me over een fantasie die je altijd al hebt gehad maar niet wilde vertellen.' Vertrouw ons, het is hot.

WINKEL NU: Babeland, $ 14,95

9. Basic Bondage

Als je geïnteresseerd bent om kink te proberen, dan is deze leuke en eenvoudige bondage-voor-beginners-set helemaal de plek. Om er een spel van te maken, begin je door je partner je te boeien (of vice versa) en periodiek in te checken om te zorgen dat ze comfortabel zijn.

Plaats vervolgens de blinddoek over de ogen van uw partner. Voordat je iets seksueels doet, begin je met een massage en laat je je zintuigen bezighouden. Je zult merken dat constante communicatie je kan helpen je dichter en verbondener te voelen.

WINKEL NU: Lovehoney, $ 15,99 vanaf $ 19,99

10. 100 vragen over seks

Verhoog de intimiteitsfactor door uw partner te ondervragen met 100 tot nadenken stemmende sexvragen. Deze kaarten zullen een hele reeks interessante seksuele gespreksonderwerpen ontbranden die betrekking hebben op seksualiteit en fantasie.

WINKEL NU: Amazon, $ 11,85

Gigi Engle is een seksuele voorlichter en schrijver en woont in NYC. Volg haar op Instagram en Twitter op @GigiEngle.Opmerkingen:

 1. Nolyn

  Prachtig

 2. Gugami

  Je hebt gelijk, hier zit iets in. Bedankt voor de informatie, misschien kan ik je ook ergens mee helpen?

 3. Mantel

  Akkoord, je gedachte is briljant

 4. Abrafo

  Ik heb me gisteren op je blog geabonneerd

 5. Stepan

  Ook dat we het zonder je prachtige zin zouden doen

 6. Mezijin

  Eh, houd me zeven!

 7. Yotilar

  Goed gedaan, welke woorden ..., briljant ideeSchrijf een bericht