Huwelijk

5 dingen die elke bruid kan leren van deze klassieke bruiloft in Southampton

5 dingen die elke bruid kan leren van deze klassieke bruiloft in SouthamptonWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel Kaitlin Powers en Clint Siegfried elkaar al jaren kennen, was het pas toen er in 2011 een groepsskitrip naar Vail plaatsvond. En toen Clint anderhalf jaar later de vraag in Nantucket opriep, wist het paar dat een strandviering in de kaarten zat. "We brachten allebei de zomers door in Southampton opgroeien", zegt Kaitlin, "en hielden ervan ergens te trouwen met zo'n persoonlijke betekenis."

Ze zeiden "I do" in de Basilica Parish of the Sacred Hearts of Jesus and Mary, en organiseerden toen een elegante op de jaren 20 geïnspireerde receptie op het grasveld van de Bridgehampton Club. "De liefde was voelbaar", zegt Kaitlin. "Het was geweldig!"

Neem het augustus / september 2014 nummer van Brides op (nu in kiosken!) Om alle details te zien van de klassieke Hamptons-bruiloft van Kaitlin en Clint. En blijf lezen voor vijf fantastische tips van deze pasgetrouwden.

Breng een moment alleen door.

Terwijl ze zich aan het klaarmaken was op de ochtend van de bruiloft, nam Kaitlin de tijd om zich te ontspannen en zich voor te bereiden op de komende dag.

Overweeg een jurk met opties.

Kaitlins Monique Lhuillier-jurk had een kanten fit-en-flare silhouet dat ze personaliseerde met een tule-overrok voor de receptie. Toen het tijd was om te feesten, onthulde ze de slankere vorm en markeerde haar taille met een juwelenriem.

Niet zeker over kinderen? Ga ervoor!

In plaats van stress te veroorzaken, zorgde het hebben van een bloemenmeisje en ringdragers voor de broodnodige komische verlichting tijdens de ceremonie. "Clint werd nerveus aan het einde van het gangpad", zegt Kaitlin. "Toen ons bloemenmeisje daar aankwam en zich realiseerde dat ze bloemblaadjes over had, pakte ze een handvol en probeerde ze aan hem te geven! Het hielp hem absoluut ontspannen en toonde een glimlach op zijn gezicht."

Maak gebruik van familiestukken.

Kaitlin is de derde bruid in haar familie die de diamant in haar verlovingsring draagt. "Mijn grootmoeder gaf het aan mijn vader toen hij het aan mijn moeder voorstelde, en zij gaf het aan Clint om te gebruiken wanneer hij een ring voor mij had ontworpen."

Verwen uw verlangens.

"Clint houdt van alles en nog wat spek", zegt Kaitlin, "dus hebben we tijdens het cocktailuur een spekstation toegevoegd." Gasten knabbelden aan mini BLT's en bacon mac en kaas terwijl ze gin en mint Southsides dronken.


Bekijk de video: The Extra Man (Augustus 2022).