Nieuws

Priyanka Chopra en Nick Jonas kunnen zich binnenkort verloven

Priyanka Chopra en Nick Jonas kunnen zich binnenkort verloven

Beroemdheden hebben dit jaar de zomerliefde naar een heel nieuw niveau gebracht. In plaats van te gooien in flings, lijken ze hard en snel te vallen, waardoor ze verbintenissen aangaan die (vingers gekruist) een leven lang meegaan. In een wereld van Ariana Grandes, Pete Davidsons, Hailey Baldwins en Justin Biebers, wie zal de volgende zijn om de zomerliefde te wagen? Blijkbaar kunnen het Nick Jonas en Priyanka Chopra zijnE! Nieuws meldt dat Jonas en Chopra mogelijk volgend jaar verloofd zijn.

De actrice en voormalig Jonas Brothers boybandlid "zijn verliefd op elkaar twee maanden na het daten," vertelde een bron E!. "Iedereen om hen heen denkt dat ze binnen zes maanden tot een jaar verloofd zijn."

Het nieuws over de dating van het paar begon eind mei toen ze tijdens een Memorial Day-weekend op een boot werden gefotografeerd, maar geruchten over hun liefdesverhaal begonnen een jaar eerder toen ze samen het Met Gala bijwoonden. De speculatie van fans veranderde in zekerheid toen Jonas Chopra als zijn plus-een nam voor het huwelijk van zijn neef in juni.

Sindsdien is het echtpaar gefotografeerd tijdens menig familie-uitje en date night deze zomer, maar het veroorzaakte alleen maar meer geruchten over hoe serieus hun relatie is. Eerder deze maand vertelde een bron E!, "Nick heeft in principe met haar in Priyanka's appartement in New York City gewoond en ze brengen veel tijd samen door. De volgende stap is dat hij permanent verhuist, en het is een discussie geweest." E! Ook wordt gemeld dat Jonas tijd heeft doorgebracht met de familie van Chopra. "Ze brachten de tijd door in India om Priyanka's familie te ontmoeten op een bruiloft," meldde een bron, haar moeder toevoegend ", waren absoluut dol op Nick en vonden hij erg charmant."

Bekijk meer: Sophie Turner en Joe Jonas starten huwelijksweekend met een poolfeest

Terwijl ze door enkele van de traditionele stapstenen naar een voorstel lijken te rennen, zoals het ontmoeten van de familie (check!) En samenwonen (bijna check!), Een ring op dat vinger betekent misschien niet een snel huwelijk.

"Ze zijn niet snel naar het altaar gehaast," zei een bron. "Ze vinden het leuk om elkaar te leren kennen, maar zijn zeker nog steeds onlosmakelijk met elkaar verbonden sinds ze hun relatie openbaren."

Dat betekent niet dat het huwelijk niet op tafel ligt. De voormalige Miss World vertelde Entertainment vanavond dat huwelijk is iets wat ze wil. "Ik hou van het idee om te trouwen," vertelde Chopra het entertainmentmagazine. "Ik wil op een gegeven moment helemaal trouwen. Ik denk niet dat je door het huwelijk kleiner of groter of feministischer wordt of niet. Feminisme is eigenlijk vrouwen die zeggen: 'Geef ons onze eigen keuzes zonder ons te beoordelen.' Dat is alles. Het gaat niet om iemand uitschelden. Het gaat er niet om een ​​punt te bewijzen. Ik zou heel graag willen trouwen. '

Bekijk de video: Priyanka Chopra & Nick Jonas Play the Newlywed Game. Vogue (September 2020).