Relaties

Hoe u op uw trouwdag een liefdesbrief aan de bruidegom kunt schrijven

Hoe u op uw trouwdag een liefdesbrief aan de bruidegom kunt schrijven


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Koppels wisselen vaak handgeschreven notities uit op de ochtend van hun huwelijk. Wat lief! Als je wilt deelnemen aan deze schattige traditie, maar moeite hebt om pen op papier te zetten, hebben we geweldige tips over het schrijven van een liefdesbrief aan de bruidegom op je trouwdag die recht uit het hart komt.

"Het is belangrijk om onze gevoelens op te schrijven, omdat we het vaak als vanzelfsprekend beschouwen dat onze partners weten hoe we ons voelen, wanneer zij dat niet mogen", legt huwelijkstherapeut Dr. Jane Greer uit. "Het is hartverwarmend om woorden van liefde in druk te ontvangen, omdat je dan de mogelijkheid hebt om het steeds opnieuw te lezen. Het is een manier om de liefde constant te voelen wanneer je het nodig hebt. Dit is vooral belangrijk op je trouwdag omdat het de dag is waarop je verklaart je liefde, en een deel daarvan is je liefde op schrift zetten als een manier om het voor altijd te laten duren. Het houdt het unieke en speciale van je huwelijk levend. "

Dit is wat u in gedachten moet houden als u uw brief aan uw echtgenoot op de trouwdag schrijft!

1. Spreek vanuit je hart en neem kleine details op

"Het beste is om open, eerlijk en vanuit je hart te spreken", adviseert Greer. "Vertel je partner hoeveel je van hen houdt en vooral waarom je houdt van hen en wat maakt hen zo speciaal, uitzonderlijk en belangrijk voor jou. "

2. Maak een lijst van alles wat u wilt opnemen

Als u alles wat u in het begin wilt opnemen, opschrijft, laat u niet per ongeluk iets weg. Noteer een snelle lijst met dingen die u wilt opnemen en houd die lijst bij de hand terwijl u schrijft. "Sommige dingen die een bruid tegen de bruidegom in haar brief wil zeggen, zijn hoe blij ze is om hun leven samen te beginnen, hoe gelukkig ze is om een ​​soulmate te hebben gevonden met wie ze haar levensreis kan delen, en hoe blij is ze dat hij maakte haar zijn keuze en vond in haar de liefde en toewijding die ze met hem deelt, "zegt Greer.

3. Maak notities wanneer u denkt aan iets dat u wilt zeggen

Inspiratie kan op elk moment toeslaan, of je nu in de supermarkt bent of een manicure krijgt of jogt op een loopband. Als er iets in je hoofd opduikt dat je gewoon hebt hebben om tegen je liefje te zeggen, maak een aantekening in je telefoon (of schrijf het op de goede ouderwetse manier) zodat je niet vergeet wanneer je de hele bruiloftsbrief aan de bruidegom gaat uitschrijven.

4. Stel een rustige tijd in om de brief te voltooien

Wanneer je schrijft dat de brief aan jou is, maar wanneer je het doet, moet je jezelf de tijd en ruimte geven om er je volledige aandacht aan te geven. "De nacht ervoor of de ochtend van kon beide werken, afhankelijk van de bruid," zegt Greer. "Soms kan het slim zijn om het van tevoren te doen, zodat het niet verdwaalt in de drukte van de dag."

Echte voorbeelden van brieven aan de bruidegom

Wil je zien wat een paar echte bruiden aan hun toekomstige echtgenoot schreven? Hier zijn echte brieven van drie bruiden die de liefdevolle woorden delen die ze hadden voor hun verloofden op de grote dag.

Bailey en Eric uit Ojai, Californië

Liefste Eric,

De dag die op een of andere faro-ff-plek leek te bestaan, is eindelijk aangebroken en we doen dit! We gaan trouwen. Ik heb de hele ochtend heel langzaam en lang ingeademd om de dag te vertragen. Ik heb geprobeerd elk detail op te merken in hoe de lucht ruikt en voelt, wat muziek speelt, wat mensen zeggen, hoe de oceaan aanvoelt. Ik wil dat elk detail van vandaag in mijn geest is ingebakken.

Je surft nu en ik zit met onze familie op het zand grenzend aan een getijdenpoel op Playa Escondida. De meisjes en ik waren net aan het zwemmen en we zaten in een scheur. Ze waren nerveus en ik was moe toen we worstelden om erachter te komen welke manier om te zwemmen om eruit te komen, maar ik wist dat er niets ergs zou gebeuren. De bruiloftsgoden staan ​​vandaag aan onze kant! Rechtsaf?!

Onze kleine kerel graaft in het zand naast me terwijl ik dit schrijf, zing een lied over ijsrobots en bied me af en toe een zandloper aan. Hij is blij.

Ik was bang dat deze dag als elke andere zou voelen, alsof het me in de steek zou laten, omdat ik het zo in mijn hoofd had opgebouwd. Maar het lijkt zichzelf te bewerken om perfect aan onze behoeften te voldoen - gelukkige mensen, grote golven, een kleine douche op het moment dat het te warm werd, en jij en ik naderen het moment waarop we onze toewijding zullen stollen met goed doordachte woorden en een ceremonie gezegend door alle mensen die van ons houden. Oh, en tequila! Deze dag heeft ons ook tequila gegeven.

Ik voel opwinding in mijn buik en sereniteit in mijn hart als 16:00 uur. tenen dichterbij. Ik ben klaar om van je te blijven houden, vandaag en voor alle anderen.

Liefde,
Your Almost Wife (Bailey)

Josie en Jessy uit Knoxville, Tennessee

Mijn lieve Jessy,

Allereerst wil ik dat je weet dat ik zoveel van je hou. Ik heb me deze dag voorgesteld sinds ik een klein meisje was en het is eindelijk hier. De grote dag zou ik nerveus en angstig moeten zijn, maar ik merk dat ik kalm en vredig ben. Ik denk dat het komt omdat ik weet dat wat er vandaag ook gebeurt, we aan het einde getrouwd zullen zijn.

Ik herinner me dat een kleine meisjesvader zei dat hij moest trouwen met een man die van me houdt om me te beschermen. Ik ben zo dankbaar dat je verder gaat dan dit. Ik hou ervan hoe je me nooit een autodeur laat openen, of dat je voor me kookt, maar het allerbelangrijkste vind ik dat je God voor mij plaatst, dat je ervoor zorgt dat Hij nummer één in ons leven is.

Ik hou van je, je bent mijn soulmate, en ik zal van je houden, zelfs tijdens het voetbalseizoen, voor altijd de vrouw van een coach. Ik ben zo opgewonden voor dit avontuur dat we vandaag beginnen en je mijn man noemen.

Ik zie je bij het altaar,
Josie (je pompoen)

Erin en Shawn uit Carmel, Californië

Beste Shawn,

Voor je zorgen is iets waar ik naar uitkijk. Voor de rest van mijn leven, je vrouw zijn. Om te hebben en houden, tot we oud worden - dat is ons liefdesverhaal dat ik wil vertellen. Dus het is met een liefdevol hart, ik geef je dit cadeau om te beginnen. Deze sokken voor het geval je koude voeten krijgt zijn voor jou. Ik heb ze zelfs besteld in je favoriete NFL-teamtint. Ik kan niet wachten om je vrouw te zijn en je 'ik doe' te beloven.

Ik hou van je!

Erin

Casey en Justin uit Boston, Massachusetts

Justin,

Op dit moment sta je aan de andere kant van de deur van mij, centimeters en minuten van het meedoen als man en vrouw. Ik kan het niet helpen, maar aan alles denken, het goede en het slechte, dat ons op dit exacte moment heeft gebracht (...) De eerste paar maanden in ons appartement toen we allebei moesten doen alsof we niet bang waren om volwassenen te zijn, en verantwoordelijk zijn voor het in leven houden van iets: Pax. Vervolgens het appartement binnengaan en iets hebben dat echt de moeite waard is om schoon te maken, en het realiseren van de kat waarvan we dachten dat het moeilijk was om in leven te houden, was een taartwandeling vergeleken met Zuri. We zijn op reis geweest, hebben auto-ongelukken gehad, hadden nachten dat we geen genoeg van elkaar konden krijgen en nachten konden we niet ver genoeg van elkaar vandaan komen. We hebben zoveel avonturen samen en vandaag is onze grootste tot nu toe. Ik kan niet wachten tot wat andere avonturen het leven voor ons in petto hebben. Ik hoop dat je geschenken ons helpen daar te komen. Ik hou elke dag meer en meer van je, zo vaak denk ik dat mijn hart zal exploderen. En om te denken… het begon allemaal met een biertje.

Voor altijd de jouwe,
Je vrouw

Matt en Emily uit Los Angeles, Californië

Beste Matt,

Je bent mijn liefde, mijn licht en mijn toekomst. Ik kan me niet voorstellen om met iemand anders te trouwen dan jij, en terwijl we vandaag samenkomen, heb ik 100% vertrouwen in deze wedstrijd. Er is niemand anders op aarde waar ik liever mijn leven mee deel, en ik ben zo opgewonden om je vrouw te zijn. Ik heb geen twijfels. Ik weet sinds de eerste keer dat je me kuste dat je voor altijd van mij zou zijn. Jij bent mijn enige echte liefde.

Ik geloofde niet in soulmates totdat ik je ontmoette, maar toen kwam je langs en veranderde alles. Ik dacht dat het leven goed was voordat je kwam, maar sinds we samen zijn, ben ik gelukkiger geweest dan ik dacht dat mogelijk was. Je maakt me tevreden. Je hebt zelfs mijn eerder onverzadigbare behoefte genezen om te wandelen en te reizen. Terwijl ik van land tot land zwierf, zocht ik een huis. Ik heb het in jou gevonden.

Ik beloof dat ik de rest van mijn leven elke dag van je zal houden, zelfs als het moeilijk wordt. Maar ons kennende, zullen het veel meer goede tijden dan slechte tijden zijn en veel meer glimlachen dan tranen. Ik ben zo dankbaar voor je. Je bent niet alleen de man van mijn dromen - je bent de man voorbij mijn wildste dromen.

Bedankt dat je me hebt gevraagd je vrouw te zijn.

Liefde,
Emily

Bekijk meer:

24 tips voor het schrijven van uw eigen huwelijksgeloften

10 Maid of Honor-spraakideeën en -tips om je te helpen een killer-toast te geven

6 dingen die je moet doen na je bruiloft - zelfs voordat je de hotelkamer binnengaatOpmerkingen:

 1. Escanor

  Is de eerlijke informatie

 2. Porfirio

  Deze zeer goede zin zal van pas komen.

 3. Wareine

  Schrijf de varianten beter in plaats van te bekritiseren.

 4. Casper

  Nou, maar dat het verder is?Schrijf een bericht