Relaties

Virgin On Wedding Night: Sekstips voor het verliezen van je maagdelijkheid

Virgin On Wedding Night: Sekstips voor het verliezen van je maagdelijkheid


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Oproep aan onze maagdelijke bruiden! Fijne trouwdag! We weten dat je hier naar uitgekeken hebt en we zijn er voor je. Je maagdelijkheid verliezen is een vreemde ervaring, ongeacht de omstandigheden. Het kan mooi, raar, vreemd en prachtig zijn.

Als je het rustig aan doet en naar je lichaam luistert, zal het geweldig zijn. Er is niks waar je je zorgen over hoeft te maken. Iedereen moet immers een eerste keer hebben.

Niet iedereen wacht, maar het is volkomen OK als dat de keuze is die je hebt gemaakt. Hier is wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je huwelijksnacht een tedere, liefdevolle, plezierige ervaring is.

Doe je onderzoek

Nu zeggen ze dat er niets boven het echte ding gaat, en dat is waar. De enige manier om geweldig te worden in seks en er echt van te houden, is door er meteen mee door te gaan. Maar het is ook belangrijk om alles te weten wat er te weten valt zonder het te doen. Je gaat niet op magische wijze weten hoe je seks moet doen. Niemand doet. Het is geen reflex en het komt niet vanzelf.

Lees alles wat je kunt vinden over seks uit betrouwbare bronnen. Lees al deze artikelen. Leer meer over je anatomie. Je kunt zelfs pijpkunsten oefenen op een komkommer, als je je avontuurlijk voelt. Het voelt misschien gek, maar de enige manier om erachter te komen hoe we iets moeten doen, is erover lezen en het dan doen.

Leer je lichaam kennen

Wat je gedachten of overtuigingen over masturbatie ook zijn, het is erg gezond. Het helpt je je lichaam te leren kennen en erachter te komen wat je leuk vindt. Dit is belangrijke informatie die u in uw achterzak moet hebben wanneer u IRL-seks begint.

Als je je zorgen maakt over die oude mythe dat masturbatie ervoor zorgt dat je minder seks wilt, doe dat dan niet. Het is niet waar. Masturbatie heeft eigenlijk aangetoond dat je meer zin hebt in partnergeslacht.

Gebruik uw vingers (of een vibrator) om uzelf aan te raken. Wat voelt goed voor je? Raak andere delen van uw lichaam aan. Let op alles wat je plezier brengt. Wees niet bang om te verkennen. Je wilt dat je eerste keer met je partner geweldig is. Dit betekent dat u vooraf wat veldonderzoek moet doen.

Haast je niet naar penetratie

In dezelfde geest moet je je concentreren op het voorspel tijdens je huwelijksnacht. Een grote fout die velen van ons hebben gemaakt onze eerste keer is haasten naar de grote finish. We weten dat het voelt alsof je voor altijd hebt gewacht, maar dit is niet het moment om overhaast te worden. Luister naar wat je lichaam je vertelt. Uw partner, ervan uitgaande dat hij ook geen ervaring heeft, zal ook moeten vertragen.

Neem de tijd om elkaars lichaam te kussen, te likken en aan te raken. Probeer orale seks voordat je penetrerende seks hebt. Krijg jezelf opgewonden. Niets is sexy aan een droge vagina, oké?

Dit is misschien eng, maar het is het waard. Als je snel doordringt, zal het pijnlijk zijn. Je wilt voorbereid zijn en klaar staan ​​om te gaan.

Gebruik glijmiddel

Hoe nat u ook wordt, de zenuwen van de eerste keer zullen waarschijnlijk uw vermogen om nat genoeg te zijn remmen. De waarheid is dat niemand ooit ‘wet genoeg’ is. Glijmiddel zou nu een hoofdbestanddeel van je seksroutine moeten worden.

Je stopt iets in iets waar nog nooit eerder iets in zit. Je hebt glijmiddel nodig. We beloven. Hadden we deze informatie maar onze eerste keer gehad!

Plaats een royale hoeveelheid op de penis van uw partner en op uw vulva. Het zal alles soepel laten glijden.

Kies een eenvoudige, comfortabele positie

Dit is de eerste keer dat je penetrerende seks hebt en dat is waarschijnlijk ook het geval niet wordt het meest ongelooflijke gevoel dat je ooit hebt gekend. Vaginaal orgasme gebeurt voor heel weinig vrouwen en het vergt geduld en veel ervaring.

Het voelt vaak de eerste keer als fysieke druk. Het kan zelfs een beetje pijn doen. Ga langzaam! Geen stress. Het is nieuw terrein. We zijn er allemaal geweest!

U wilt waarschijnlijk vasthouden aan één geslachtspositie. Natuurlijk kun je het later veranderen, maar voor het eerst wil je gewoon zien hoe alles voelt. Ga voor een positie die comfortabel voor u is. Bij twijfel zijn missionaris of lepels je veilige weddenschappen.

Laat onrealistische verwachtingen los

Als je op je huwelijksnacht wacht, kun je falen. Niet om helemaal onromantisch te klinken, maar als je een fantasie in je hoofd hebt verzonnen, kan het echte ding een teleurstelling zijn. Je eerste keer kan een magische ervaring zijn (als je onze bovenstaande tips volgt!). U wilt dat het goed is, uw partner wil dat het goed is en wij willen dat het goed voor u is.

Vergeet niet dat dit echt is. Naar binnen gaan, in de verwachting meerdere penetraties te hebben van penetratie, en op de een of andere manier een moedwillige seksgodin te zijn zonder enige voorkennis om uit te putten, is niet bijzonder waarschijnlijk. Het zal waarschijnlijk ongemakkelijk en een beetje raar zijn. Iedereen voelt zich de eerste keer vreemd. Maak je geen zorgen.

Herinner jezelf (en je partner) eraan dat dit de eerste keer van velen is en dat oefening baart kunst. Jullie houden van elkaar. Vertrouw ons als we zeggen dat er genoeg tijd is om te oefenen.

Echte bruiden delen hoe het was om maagd te zijn op hun huwelijksnacht

"We ontmoetten elkaar op de middelbare school en trouwden op respectievelijk 21 en 22 - heel jong, maar we wisten het. Don en ik waren elkaars 'eerste' dus het was meer dan een beetje lastig. En we waren allebei zo nerveus - wilden wanhopig alsjeblieft de ander en niet echt wetende hoe. Dus seks was snel, en ik had een korte, 'Is dat alles wat er is?' gevoel. Maar de volgende ochtend vrijen was langzaam, geweldig, en alles waarvan ik droomde dat het zou zijn. We waren zo verbonden, en vijf jaar later is het gewoon beter geworden. " - Michelle

"Mijn man en ik hadden elkaar nog nooit naakt gezien voor onze huwelijksnacht - na een relatie van vier jaar. We waren allebei 26. Het was heel romantisch. Er waren kaarsen en bloemen en satijnen lakens - en we namen onze tijd om 'uit te pakken' elkaar en verheerlijkt om eindelijk volledig op alle mogelijke manieren samen te komen. Ik zou niets veranderen. " - Beth

"Ik wist niet dat ik na de seks moest plassen, dus gingen we op onze huwelijksreis naar de ER voor mijn UTI!" - Sheila

"Hij was zo nerveus om me te plezieren dat hij niet moeilijk kon worden. Ik had natuurlijk geen idee wat ik moest doen. We verontschuldigden ons allebei tegenover elkaar. Dat was leuk - niet. Hij werd wakker met een ochtend erectie, en we hebben er gebruik van gemaakt !! " - Paula

"Mijn ouders boekten ons een duur hotel voor onze huwelijksreis. Mijn nieuwe man droeg me over de drempel van onze kamer en ik voelde me als de meest speciale, geliefde vrouw ooit. We toostten elkaar met champagne en ik zei eigenlijk de woorden , 'Mijn lieve echtgenoot, neem me alsjeblieft nu mee.' " - Anne

"Mijn aanstaande man was seksueel ervaren en gerespecteerd dat ik wilde wachten tot onze huwelijksnacht. Maar hij suggereerde dat een manier om dingen minder ongemakkelijk te maken was om vooraf te praten over onze verwachtingen en verlangens. Ik was zelfs in staat om uit te drukken een fantasie die ik had, die hij op onze huwelijksnacht tot een prachtige realiteit heeft gemaakt. Maar het was niet de mechanica die het geweldig maakte. Het was dat ik voor altijd de persoon beloofde die ik het meest vertrouwde in de wereld. " - Sara

"Het deed pijn. Veel meer dan ik had verwacht. Dus we hadden niet echt geslachtsgemeenschap op onze bruiloft - maar deden andere dingen die heel leuk waren. Geleidelijk voelde ik me meer comfortabel en ontspannen, en twee dagen nadat we getrouwd, Sam drong voor het eerst in me door en het voelde geweldig. En ik voelde me zo dankbaar om bij een man te zijn die mijn comfort en geluk boven alles stelde. Oh, en ja, ik heb geleerd over glijmiddel! " - Nancy

Gigi Engle is een seksuele voorlichter en schrijver die in Chicago woont. Volg haar op Instagram en Twitter op @GigiEngle.Opmerkingen:

 1. Shakasida

  What useful topic

 2. Mer

  Het spijt me u te onderbreken, maar naar mijn mening is dit onderwerp niet langer relevant.

 3. Erichthonius

  Het spijt me, maar naar mijn mening hadden ze het mis. Schrijf me in PM.

 4. Palmere

  Vergelijkbaar is er iets?

 5. Kavian

  Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - ik ben te laat voor de vergadering. Maar ik zal terugkeren - ik zal zeker schrijven wat ik denk over deze kwestie.Schrijf een bericht