Verloving

Verlovingsring versus trouwring: heeft u beide nodig?

Verlovingsring versus trouwring: heeft u beide nodig?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dus je verloofde koos de perfecte verlovingsring-gefeliciteerd! Maar wat is echt het verschil als het gaat om de verlovingsring versus de trouwring? En als u zoveel van uw verlovingsring houdt, moet u dan ook een coördinerende trouwring aanschaffen? Soms kan het lastig zijn om de perfecte trouwringwedstrijd te vinden. Kun je in plaats daarvan gewoon je verlovingsring dragen nadat je getrouwd bent, of zou dat traditie een beetje teveel in de weg staan? Is het acceptabel om je trouwring zelfs aan de tegenovergestelde ringvinger te dragen? Onze bruiloftsexperts staan ​​klaar om al uw vragen over verloving en trouwringen te bespreken.

Verlovingsring versus trouwring: wat is het verschil?

Traditionele verlovingsringen hebben één dominante steen, die op zichzelf staat of wordt omringd door extra, kleinere stenen. Een verlovingsring wordt meestal gegeven als onderdeel van het voorstel of, zo niet, op een vroeg moment in de verloving.

Een trouwring is daarentegen meestal een gewone metalen band of een eeuwige band met diamanten rondom die je tijdens de huwelijksceremonie ontvangt en vanaf dat moment draagt.

Dit zijn niet de enige verschillen. Er is ook een groot prijsverschil tussen traditionele verlovingsringen en trouwringen. Zelfs als de trouwring stenen heeft, is hun totale karaatgewicht meestal minder minder dan de verlovingsring en om die reden is een trouwring aanzienlijk goedkoper dan een verlovingsring.

Je kunt natuurlijk traditie uit het raam gooien. Taylor Lanore, diamantconsulent en verlovingsringontwerper voor Lauren B. Fine Jewelry and Diamonds, zegt dat aangezien vrouwen nu meer zeggenschap hebben over het ontwerpen van hun ring, bruiden afscheid nemen van de traditie en er veel meer verlovings- en trouwringen zijn variaties. "Mensen doen wat ze willen en trouwringen bieden de mogelijkheid om meer flair te hebben", zegt ze.

Hoe u uw verlovings- en trouwringen draagt

Traditioneel draag je je verlovingsring en trouwring gestapeld op de vierde vinger van je linkerhand. Wat betreft hoe ze te stapelen, is de traditie dat de bruiden de trouwring in de verlovingsring dragen, zodat deze dichter bij haar hart is (aww!).

Andere mensen houden ervan om hun verlovingsring aan de ene kant te houden en hun trouwring aan de andere kant, vooral als ze zeer diverse ringen zijn die niet kunnen worden gestapeld.

Wanneer kies je voor trouwringen?

Lanore suggereert dat koppels ten minste twee maanden voor de bruiloft trouwringen kiezen. "Op die manier kunt u rekening houden met eventuele last-minute details voor de bruiloftsplanning die kunnen verschijnen terwijl uw ringen al in productie zijn." Als je niet zeker weet wat voor soort trouwring je in eerste instantie wilt, stelt ze ook voor om je verlovingsring een paar maanden te dragen voordat je de trouwring kiest. Je voorkeuren kunnen veranderen, dus neem je verlovingsring voor een draai om een ​​beter begrip te krijgen van de trouwring die je voor ogen hebt naarmate je grote dag dichterbij komt.

Doe je. Nodig hebben. Zowel een verlovingsring als een trouwring?

Uiteindelijk is dit echt een kwestie van persoonlijke voorkeur. Als je van de traditionele look houdt, ja natuurlijk! Of u nu een band voor eeuwigheid toevoegt met pavГ © diamanten of een metalen band, een stapel trouwringen / verlovingsringen is een tijdloze en mooie look.

Ringen op zichzelf zijn natuurlijk ook prachtig. In plaats van een afzonderlijke verlovingsring en trouwring, kiezen sommige mensen voor slechts een enkele ring. Waarom?

  • Enkele ringen kunnen comfortabeler en minder kieskeurig zijn dan een gestapelde band en verlovingsring-combinatie.
  • Het is een minder ring om je zorgen te maken over verliezen (vooral belangrijk als je een beetje verspreid bent!).
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over twee ringen die perfect in de rij staan ​​(het kan soms lastig zijn om een ​​trouwring te vinden die perfect past bij en bij uw verlovingsring past als ze niet tegelijkertijd worden gekocht).
  • U kunt een grotere investering doen in één opvallende ring.

Het komt neer op? Er is geen goed of fout antwoord als het gaat om het kiezen, ontwerpen of dragen van verlovings- en trouwringen. Je kunt niets, één, twee dragen, drie ringen - de enige regel die u moet volgen, is ervoor zorgen dat u kiest wat zinvol is u!

Bekijk meer:

Een overzicht van de mooiste manieren om uw verlovingsring op te slaan

50 klassieke verlovingsringen voor de tijdloze bruid

Hoeveel moet een verlovingsring eigenlijk kosten?