Huwelijk

Help, mijn verloofde en ik kunnen het niet eens worden over iets over trouwplanning!

Help, mijn verloofde en ik kunnen het niet eens worden over iets over trouwplanning!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sommige mensen zeggen dat het gek is om een ​​huwelijk te beginnen door een huwelijk te plannen, en niet zonder reden: tussen familiedrama, budgetzorgen en alle kleine details waar je op zijn minst een mening over moet hebben, kunnen spanningen oplopen en het kan je probleemoplossende vaardigheden op de proef stellen. Met twee sets van smaken, ideeën en meningen die in het spel komen, kan het lijken alsof jullie het gewoon nergens over eens kunnen worden. Dus wat is een verloofd paar te doen? Onze experts hebben advies dat u kan helpen bij moeilijke tijden tijdens de bruiloftsplanning.

Het belangrijkste om te doen is onthouden dat uw bruiloft geen situatie van leven of dood is. Natuurlijk, bruiloftplanning is een goede praktijk als het gaat om communiceren, onderhandelen en compromissen sluiten, maar de kleur van de servetten of de smaak van je cake zal je huwelijk niet ten onder gaan. Probeer in plaats daarvan de details in perspectief te plaatsen en erachter te komen waar u flexibeler kunt zijn. Ben je het niet eens over je taart? Kijk of de bakker elke laag een andere smaak kan geven. Echt onzeker over de ceremoniemuziek? Probeer een gelukkig medium te vinden, of kies elk een privé-nummer als een verrassing voor de ander.

Natuurlijk moet er meer over nagedacht worden over hoe u uw budget kunt uitgeven. Het beheren van geld is moeilijk, en voor een bruiloft, als het voelt alsof alles gewoon zo duur is, kan het zelfs nog moeilijker zijn. Als je dit bij de pas wilt proberen te voorkomen, ga je zitten en bespreek je je prioriteiten voor de bruiloft voordat je zelfs officieel aan de bruiloft begint. Zoek uit of je liever een bepaalde band hebt, voor een andere fotograaf wilt springen, of liever extra geld voor eten hebt en minder aan bloemen uitgeeft. Als u deze prioriteiten hebt vastgelegd en overeengekomen, is het gemakkelijker om door alle beslissingen te navigeren wanneer het tijd is om te beginnen met het schrijven van cheques. Als er een meningsverschil ontstaat, kijk dan terug naar uw lijst met prioriteiten en zorg ervoor dat u ze in gedachten houdt.

En natuurlijk kunnen gasten en gezinssituaties veel meningsverschillen veroorzaken die veel emotioneel geladen zijn. Als het op uw gastenlijst aankomt, maak dan een regel en houd u eraan. Als je geen nichten of neven uitnodigt, geldt dat voor iedereen. Als een van jullie jeugdvrienden heeft die ze echt willen uitnodigen, moet de ander ook een paar extra mensen aan hun lijst kunnen toevoegen. Wees gevoelig voor de situatie van de ander als het gaat om familiedrama. Er is vaak veel meer aan de hand dan je kunt zien als een buitenstaander (het maakt niet uit hoe snel je deel van de familie zult uitmaken!) Dus wees voorzichtig en volg de leiding van je verloofde. Geef je mening of advies wanneer het wordt gevraagd, maar bied anders gewoon liefde en ondersteuning aan.

Bekijk meer: Insider-tips voor het scheren van uw bruiloftsbudget, van een bruiloftsplanner


Bekijk de video: HELP! Mijn BESTE VRIENDIN is TINDER VERSLAAFD! (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Buck

  Staat er alleen glossy glamour of allround dekking op de agenda? En dan heb ik veel gedachten, maar ik weet niet hoe ik ze moet visualiseren...

 2. Maujora

  U heeft zich waarschijnlijk vergist?

 3. Wattkins

  Authoritative answer

 4. Odhran

  opmerkelijk, erg grappig spel

 5. Dorian

  Ik denk dat u zich vergist. Laten we het bespreken. Schrijf me in PB.Schrijf een bericht