Brides

ZoГ «Kravitz en Karl Glusman naar verluidt wo in geheime ceremonie

ZoГ «Kravitz en Karl Glusman naar verluidt wo in geheime ceremonieWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

ZoГ «Kravitz is misschien druk bezig met het plannen van haar huwelijk met acteur Karl Glusman, maar naar verluidt is ze al een mevrouw!

Wekelijks onthulde dat de Big Little Lies actrice, 30, heeft eigenlijk al de knoop met de Nachtdieren ster, 31: Het paar is volgens een bron 'wettelijk getrouwd'.

Het model laat echter geen ceremonie zien: de insider vertelde het tijdschrift dat Kravitz en Glusman in juni nog steeds een traditioneel feest in Frankrijk zullen vieren.

Het blijkt dat er goede redenen kunnen zijn voor hun spontane wandeling door het gangpad: zoals we hebben geleerd met het vluggertje van Sophie Turner en Joe Jonas in Las Vegas, moeten koppels inwoners zijn voor het huwelijk om legaal te zijn in Frankrijk.

Door van tevoren de knoop in de VS te leggen, zullen Kravitz's geplande Franse huwelijkse voorwaarden aan Glusman volledig legitiem zijn.

Aan de andere kant, het is ook niet uit karakter voor het duo om privateber privé te zijn over hun relatie: de tortelduifjes waren maanden bezig voordat ze ooit een piep uitsprak!

"Oh ja, ik ben verloofd," ze morste terloops aan Rollende steen voor de omslag van het tijdschrift in november 2018. - Ik heb het nog niemand verteld - ik bedoel, ik heb het de wereld niet verteld. Ik wilde het privé houden

Volgens Kravitz was het voorstel, dat in februari 2018 uitkwam, heel ingehouden: althans voor haar. "Ik was in een trainingsbroek. Ik denk dat ik een beetje dronken was. Ik kon zijn hart zo snel voelen kloppen - ik dacht:" Schat, gaat het? " Ik maakte me eigenlijk zorgen om hem! "

Glusman hoefde zich geen zorgen te maken: gewapend met een verlovingsring die ze op Instagram had bekeken, was zijn liefde van twee jaar zeker om te zeggen "Ja!" w in november 2018. Een vriend van mij fluisterde dat in Karl's oor. Ik vond het zo mooi en ik had geen idee waar mijn vriend hem over had verteld. Dus ging hij een stap verder om me iets te geven waar ik echt van zou houden. "

Kravitz genoot van haar aanstaande ceremonieplannen In stijl in januari 2019. 'Ik ben van plan, langzaam maar zeker,' vertelde ze de publicatie. Het is een beetje intimiderend, maar ik ben opgewonden. En ik begin net alles in elkaar te zetten. Dus wens me geluk!

Veel succes, ZoГ «- hoewel we een sluipend vermoeden hebben, heb je alles onder controle!

Bekijk meer: Geheime beroemdheden bruiloften