Mode schoonheid

Gespot: Meghan Markle draagt ​​weer een van haar favoriete schoenontwerpers

Gespot: Meghan Markle draagt ​​weer een van haar favoriete schoenontwerpers

Goed nieuws voor Meghan Markle-modefans: je kunt niet alleen een replica van haar tweede trouwjurk pakken, maar je kunt ook een paar van haar favoriete hakken bemachtigen.

De hertogin van Sussex, die een beruchte fan is van schoenenontwerpster Sarah Flint, werd vandaag gezien in de zwarte "Perfect Pump 100" van het merk terwijl ze koningin Elizabeth vergezelde op een gezamenlijke reis naar Chester, Engeland. Meghan combineerde de look met een op maat gemaakte naakt Givenchy-jurk, compleet met een dunne zwarte riem en koppeling.

Hoewel het vrij moeilijk zal zijn om een ​​identieke versie van de jurk van de koninklijke te krijgen, jij zijn in staat om haar exacte paar hakken te kopen van het uitje van vandaag. De "Perfect" -schoenenserie, die Sarah Flint afgelopen april lanceerde, heeft drie verschillende hakhoogtes (50 mm, 85 mm en 100 mm) en is verkrijgbaar in zwart, naakt of gunmetal. De puntige lederen pomp, geprijsd op $ 355, heeft steunzolen en 6 mm padding langs het voetbed, waardoor het een gezellige must-have is voor het kantoor, eventuele aanstaande bruiloften, of alleen het channelen van je innerlijke koninklijk.

Met dank aan Sarah Flint

Sarah Flint "Perfect Pump 100"

WINKEL NU: Sarah Flint, $ 355

Je kunt zelfs een paar vergelijkbare Sarah Flint-looks zien die Meghan heeft aangetrokken tijdens haar koninklijke verloving. Omdat, zoals we allemaal weten, alles wat de hertogin raakt sneller uitverkocht is dan je je creditcardgegevens kunt typen om het zelf te bestellen. Voor zwarte pumps met een chunkier hiel, bekijk de "Jay Pump 100", die een coole schildpadprint heeft. Markle heeft deze schoenen, die momenteel online kunnen worden gereserveerd, een paar keer opgeschud, waaronder haar tweede koninklijke uitje met Prins Harry om het Reprezent radiostation te bezoeken.

Met dank aan Sarah Flint

Sarah Flint "Jay Pump 100"

WINKEL NU: Sarah Flint, $ 395

Voordat haar wervelwind koninklijke romantiek openbaar werd gemaakt, was Meghan ook te zien met de Sarah Flint "Emma" blokhak in luipaardprint. Amal Clooney is zelfs aan boord met deze schoen, die maar liefst 17 prints heeft. De 2-inch hak zorgt voor comfortabel dagelijks gebruik en als het twee beroemde stempels van goedkeuring heeft verzameld, is dat een teken dat dit aan je garderobe moet worden toegevoegd.

Met dank aan Sarah Flint

Sarah Flint "Emma"

WINKEL NU: Sarah Flint, $ 375

Bekijk meer: Prins Harry geeft naar verluidt Meghan Markle mode-advies

Het meest opvallend was dat Meghan een paar Sarah Flint-flats droeg, de 'Natalie', naar de Invictus Games van vorig jaar met Prins Harry, die natuurlijk uitverkocht was (het Markle-effect is zo echt). Het merk heeft deze flat eind mei opnieuw gevuld, maar moet desondanks snel handelen als je Meghan's look wilt krijgen, vooral gezien het feit dat bijna elke maat niet meer beschikbaar is.

Bekijk de video: PiETEN GESPOT BiJ HET KASTEEL VAN SiNTERKLAAS! . Bellinga Vlog #1530 (September 2020).