Huwelijk

Wedding Insurance 101: de basisprincipes van het beschermen van uw grote dag

Wedding Insurance 101: de basisprincipes van het beschermen van uw grote dagWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

U kent ziektekostenverzekeringen, autoverzekeringen en opstalverzekeringen. Maar heb je er ooit aan gedacht om een ​​huwelijksverzekering te kopen? Denk er over na. Met de gemiddelde bruiloft in de VS die tienduizenden dollars kost (zo niet meer), is het niet een beetje extra waard om uw investering veilig te houden? Het is een kleine investering (gemiddeld ongeveer $ 200) die met een grote gemoedsrust gepaard gaat, en we garanderen dat er een beleid voor u is. Meer overtuigend nodig? We hebben ons tot de professionals van WedSafe gewend om je opties te verdelen.

Wat is een trouwverzekering?

Als u uw bruiloft wilt verzekeren, heeft u twee opties.

Annulering en uitstel Bescherming doet precies wat het zegt, het beschermen van uw financiële investering in het geval van uitstel of annulering van uw huwelijk. Als door omstandigheden buiten uw controle de annulering van uw huwelijk wordt geforceerd, kan deze dekking u tot de totale kosten van uw huwelijk vergoeden. Redenen kunnen van alles zijn, van zwaar weer tot de locatie die de ziekte sluit van een persoon die integraal deel uitmaakt van uw bruiloft. Houd er echter rekening mee dat een huwelijksverzekering u meestal niet dekt als u ervoor kiest om de bruiloft uit eigen beweging af te zeggen.

Aansprakelijkheidsverzekering beschermt u tegen financiële aansprakelijkheid die voortvloeit uit uw huwelijk en is op veel locaties vereist. Dit beschermt je als een gast gewond raakt, als de locatie is beschadigd of als er een alcoholgerelateerd incident is.

Dekt het meer dan alleen onze trouwdag?

Heb je een repetitiediner of een ochtend-na-brunch? Hoe zit het met een grote opzet en storing met uw leveranciers? U kunt de dekking van uw huwelijksaansprakelijkheid uitbreiden tot evenementen binnen 48 uur na uw bruiloft, evenals al het werk dat uw leveranciers voor en na uw evenement doen.

Waarom een ​​huwelijksverzekering kopen?

Met zoveel geld dat op één dag wordt uitgegeven, wilt u dat die investering wordt beschermd. Een huwelijksverzekering kan helpen de stress te verlichten en eventuele gedekte financiële verliezen terugbetalen, of het nu rode wijn is die een trouwjurk verpest of een onvoorziene gebeurtenis zoals een storm of overstroming die de annulering van de hele gebeurtenis dwingt. Elke cheque die u ondertekent, is een risico (omdat een verkoper mogelijk niet kan leveren wat is afgesproken, failliet kan gaan of helemaal niet kan verschijnen!), Waardoor u geld kwijt zou raken tenzij u verzekerd bent.

Waar moeten we op letten bij het winkelen voor een huwelijksverzekering?

Er zijn een paar belangrijke vragen die u kunt stellen bij het kiezen van een bedrijf en een beleid voor uw huwelijksverzekering.

  • Hoe lang biedt het bedrijf een huwelijksverzekering aan?
  • Zijn ze gespecialiseerd in het beschermen van paren?
  • Is de verzekeringstechnicus een bedrijf waarvan u kunt vertrouwen dat het aan uw zijde staat?
  • Heeft u de optie om alleen annuleringsdekking, alleen aansprakelijkheidsdekking of een bundel van beide te kopen?
  • Wat is de totale aansprakelijkheidslimiet voor een catastrofale gebeurtenis?

Om het meeste uit uw verzekering te halen, moet u een idee hebben van uw totale budget, uw geschatte aantal gasten en uw locatie, die u in staat stellen om een ​​offerte voor dekking voor uw evenement te krijgen.

Dus wat kost het?

Uw bruiloft is misschien duur, maar een huwelijksverzekering niet! In feite kost het de fractie van een bruidstaart, met beleid dat begint vanaf $ 75 en meestal gemiddeld rond de $ 200 ligt.

Kies een dekkingsniveau op basis van uw totale bruiloftsbudget, dat is het bedrag dat u in een worst-case scenario verliest. Dit helpt u een hoeveelheid dekking te selecteren en een premie te bepalen die past bij uw investering in uw evenement.

Wanneer kan ik me aanmelden?

Voor annuleringsverzekeringen voor evenementen kunt u het beste uzelf beschermen zodra u stortingen aan uw leveranciers begint te betalen. Denk er eens over na: dat is geld dat je niet terugkrijgt als je niet gedekt bent! Zelfs de meest gerenommeerde verkopers kunnen problemen ondervinden, dus een huwelijksverzekering helpt u om uw geld terug te krijgen indien nodig.

Bekijk meer: De feiten over de huwelijksverzekering die elke bruid moet weten

Komt je trouwdag eraan? Koop een annuleringsdekkingsbeleid ten minste 15 dagen vóór uw huwelijk. Aansprakelijkheidsverzekeringen kunnen daarentegen worden gekocht op de dag van.


Bekijk de video: Calling All Cars: Lt. Crowley Murder The Murder Quartet Catching the Loose Kid (Augustus 2022).