Relaties

De 6 beste apps voor beginnende beleggers

De 6 beste apps voor beginnende beleggers


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is intimiderend om uw financiën bij elkaar te krijgen. Het is iets dat we allemaal weten dat zouden we moeten doen, maar vaak hangt het gewoon boven ons hoofd terwijl we proberen de weg te vinden om te beginnen. Maar als je nog nooit eerder hebt geïnvesteerd, weet je waar je moet beginnen precies het probleem. Er zijn veel jargon-ETF's, portefeuilles, marktvolatiliteit en zoveel verschillende opties, dat het gemakkelijk is om overweldigd te raken en je hoofd gewoon in het zand te begraven.

Gelukkig zijn er veel apps die zijn ontworpen om precies dit probleem aan te pakken en om het voor beginnende beleggers gemakkelijker te maken om aan de slag te gaan. Bij het kiezen van een app is het belangrijk om je onderzoek te doen. En onthoud natuurlijk altijd dat er risico's zijn - markten gaan omhoog, maar ze gaan ook omlaag.

Dus waar moet je op letten in een beleggingsapp? Nou, het eerste waar je aan wilt denken, zijn je doelen. Bent u op zoek naar kortetermijninvesteringen of denkt u aan pensioen? Of doe je een beetje van beide? Als je dat eenmaal in gedachten hebt, is het andere ding om naar te kijken kosten. U denkt misschien dat de kosten klein klinken - velen van hen vallen rond de 0,25 procent - maar gedurende een levensduur kan zelfs een fractie van een procentpunt een groot verschil maken in uw besparingen. Sommige apps bieden betere tarieven voor kleine beleggers, sommige bieden betere tarieven voor grotere accounts. Je moet nadenken over waar je naartoe gaat en waar je gaat zijn, om erachter te komen welke apps het beste voor je zijn op de lange termijn.

Maar als u geïnteresseerd bent om aan de slag te gaan, zijn hier enkele van de populairste investerings-apps voor nieuwe gebruikers. Of u nu een hands-off aanpak wilt waarbij iemand voor de nitty-gritty zorgt of u wilt leren hoe u zelf kunt handelen en omgaan met de aandelen, deze apps hebben u gedekt.

Eikels

Volledige openbaarmaking: ik gebruik Acorns nu ongeveer anderhalf jaar en het is de eerste keer dat ik mijn spaargeld op schema krijg, dus ik moest met deze app beginnen. Met deze eenvoudige app kun je 'round-ups' instellen, waarbij ze elke aankoop die je doet direct naar hun dichtstbijzijnde dollar afronden en het extra geld investeren - dus als je $ 3,40 aan koffie besteedde, betaal je eigenlijk $ 4,00, en 60 cent zal zijn geïnvesteerd. Het klinkt misschien niet zo erg, maar het klopt. Ik gebruik ook wekelijkse stortingen die geautomatiseerd zijn, dus er wordt elke week een bepaald bedrag geïnvesteerd en ik hoef er niet eens aan te denken. En, cruciaal, dan kan ik het niet uitgeven aan avocadotoost. Voor mij werkt het. Je krijgt ook bonussen als je winkelt bij bepaalde merken waarmee ze samenwerken.

Stash

Met slechts $ 5 dollar, kun je beginnen met het opbergen van je geld met deze app. Het is niet alleen eenvoudig te gebruiken en gratis voor de eerste maand, het regelt ook fondsen in verschillende categorieën, zodat u zich kunt concentreren op fondsen die u leuk vindt of bedrijven met waarden die u deelt. Als je ethisch ingesteld of kieskeurig bent over bedrijven, is het de moeite waard om te bekijken.

Robin Hood

Als u een belegger bent met een echte interesse in de markt, is Robinhood misschien de juiste optie voor u. Het geeft u toegang tot commissie-vrije transacties en verlengde uren zodat u zich altijd in controle voelt. En als u wilt beginnen met het spelen van de markt, is dit een app die echt gratis toegang tot beurstransacties toestaat, hoewel voor meer geavanceerde beleggers het een beetje beperkt kan zijn. Maar het is geweldig voor beginners.

Wealthfront

Wealthfront is een andere goede optie voor beleggers die willen dat dingen worden geautomatiseerd, in plaats van zelf te handelen. Hoewel het een minimale investering van $ 500 heeft, zal het je door een vragenlijst vertellen en vervolgens een van hun 20 portefeuilles kiezen om te proberen de beste match voor jouw behoeften te vinden.

Bekijk meer: 5 manieren om geld te besparen op bloemen

Verbetering

Als je naar de toekomst kijkt en aan pensioen begint te denken, is Betterment een op pensioen gerichte app voor de lange termijn die je kan helpen je weg te vinden. Ze geven u de tools om te inventariseren waar u nu bent en waar u in de toekomst wilt zijn - en wat u moet doen om daar te komen.

Stock Wars

Tot slot, als je de aandelenmarkt wilt leren kennen, is zoiets als Stock Wars een geweldige plek om te beginnen. Want als je geld verliest, maakt het niet uit, het is een simulator. Oefen met beleggen, neem het op tegen je vrienden en laat je voeten nat worden. Als u grip wilt krijgen op hoe het is om te kopen, verkopen en de aandelenmarkt te begrijpen, kan het beginnen met nepgeld een zeer slimme keuze zijn.

Leren beleggen kan moeilijk zijn, maar het gebruik van de juiste app kan het een stuk eenvoudiger maken. Vergeet niet dat geen enkele beleggingsstrategie risicovrij is - uw accounts kunnen net zo gemakkelijk geld verliezen als ze het krijgen. Maar als u geïnteresseerd bent om te beginnen met investeren, kunnen deze apps helpen. Doe gewoon uw onderzoek en neem de beslissing die het beste is voor uw huidige situatie en langetermijndoelen.


Bekijk de video: 'Een belegger verliest altijd' - RTL Z BEURSSPEL (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Brenten

  Liefde heeft veel gezichten. Liefde glimlacht soms, lacht soms, huilt soms, en soms, als een boze wilde kat, grimassen, sissen en na een moment snelt in je gezicht om je ogen uit te krabben. Vrees dit soort liefde.

 2. Case

  En zo gebeurt het ook :)

 3. Kolichiyaw

  Sorry, I thought, and removed your idea

 4. Jaecar

  ik bij jou kan ik vragen?

 5. Alister

  Genoeg

 6. Tojazragore

  Interessant :)Schrijf een bericht