Nieuws

Angelina Jolie en Brad Pitt scheiden: Alles wat we nu weten over Brangelina's Split

Angelina Jolie en Brad Pitt scheiden: Alles wat we nu weten over Brangelina's SplitWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Is het mogelijk dat meneer en mevrouw Smith niet meer zijn? Angelina Jolie heeft afgelopen maandag een scheiding van Brad Pitt aangevraagd.

Dat klopt, een van de bekendste Hollywood-huwelijken is voorbij, meldt TMZ. De actrice diende maandag juridische documenten in onder vermelding van onverenigbare verschillen, waarbij de voorwaarden waaronder Pitt geen fysieke voogdij over de kinderen van het paar kregen. Jolie, 41, heeft gevraagd dat Pitt, 52, geen gezamenlijke fysieke voogdij heeft - alleen gezamenlijk wettelijk hechtenis. Een bron dicht bij het echtpaar vertelde TMZ dat "Angelina's beslissing om te archiveren te maken heeft met de manier waarop Brad de kinderen opvoedde - ze was erg boos op zijn methoden."

Haar advocaat heeft ook een verklaring over de echtscheidingsaanvraag ingediend bij het AP, waarin staat: "Angelina heeft een aanvraag voor ontbinding van het huwelijk ingediend. Deze beslissing is genomen voor de gezondheid van het gezin. Ze zal geen commentaar geven en vraagt ​​dat het gezin wordt gegeven zijn privacy op dit moment. "

Pitt gaf voor het eerst in het openbaar commentaar op zijn scheiding van Angelina Jolie in een verklaring aan Mensen, zeggend: "Ik ben hier zeer bedroefd over, maar het belangrijkste is nu het welzijn van onze kinderen. Ik vraag de pers vriendelijk om hen de ruimte te geven die ze verdienen in deze uitdagende tijd."

Ondertussen, Pagina zes rapporteert een aantal zeer interessante informatie over de splitsing, onder vermelding van een naamloze bron voor de sappige details over de relatie tussen Pitt en Jolie. "Hij is in de greep van een of andere krankzinnige midlife crisis en Angie is het zat," zei de bron. "Ze huurde een privéoog in omdat ze het gevoel had dat hij met haar aan het spelen was op de set, en het blijkt dat hij dat was. En dat was de druppel."

Geruchten over relaties wervelden rond Pitt en de zijne geallieerd co-ster Marion Cotillard, 40, maandenlang tijdens het filmen van de acteurs van het WO II-drama in Londen. En naar verluidt had Jolie genoeg gehad.

"Hoe ouder ze wordt, hoe serieuzer ze wordt en ze is het Hollywood-ding beu," vertelde een tweede bron Pagina zes. "Hij wil films maken. Dat doet ze niet. Het is een fundamenteel verschil. Het is hoe je je leven leidt."

De indiening gebeurde op 15 september - slechts een maand nadat het paar hun tweejarig huwelijksverjaardag vierde (na 10 jaar eerder in 2004 openbaar te zijn geworden), dus het is heel verrassend. De moeder en vader van zes brachten de nacht door in het Beverly Hills Hotel om de gelegenheid te vieren.

Het echtpaar trouwde legaal in Californië vóór hun geloftenuitwisseling in Frankrijk, een intiem feest dat al hun zes kinderen omvatte, die hadden geholpen hun huwelijksgeloften te schrijven (en hun moeder door het gangpad te lopen!). De bruid droeg een Luigi Massi voor Versace trouwjurk, die een prachtige compositie was van wit zijde-satijn materiaal met schattige tekeningen gemaakt door hun kinderen genaaid op de trein en sluier. Voor sieraden droeg de actrice een medaillon dat van haar moeder was, en de ringen werden ontworpen door Pitt's vriend Robert Procop. Natuurlijk trok ze haar 16-karaats smaragd geslepen verlovingsring aan tijdens de ceremonie, die plaatsvond in het Franse kasteel van het stel. Dit was haar derde huwelijk en zijn tweede.

Terwijl we wachten om meer te horen over de details in dit zich ontwikkelende verhaal, kunnen we alleen maar hopen dat alles goed gaat in het huishouden van Jolie-Pitt.