Nieuws

Gordon Ramsay heeft zojuist het voorstel van een paar verwoest in zijn restaurant in Las Vegas

Gordon Ramsay heeft zojuist het voorstel van een paar verwoest in zijn restaurant in Las Vegas

Foto: Getty Images

Gordon Ramsay staat misschien bekend om zijn beledigingen in de keuken tijdens zijn realityshow, Hell's Kitchen, maar dit is misschien wel zijn gemeenste moment tot nu toe. Toen een beschermheer in zijn restaurant in Las Vegas besloot de vraag aan zijn aanstaande bruid te stellen, verpestte de beroemde chef-kok het voorstel per ongeluk zo slecht als een verbrande risotto.

Ramsay herinnerde zich de waardeloze mislukte verloving tijdens zijn recente optreden op het Vegas Uncork'd eten en wijnfestival. "Drie weken geleden vroeg een van mijn maГ®tre's of ik naar tafel zeven wilde gaan, die hun verloving vierden," legde Ramsay uit. "Dus ik zei: 'Stuur twee mooie glazen champagne naar hen.'"

Maar dat zoete gebaar van de beroemde chef-kok verwende de verrassing! Toen de champagne arriveerde, ging ik hen feliciteren - en hij had haar niet gevraagd! "Oeps! Volgens de UK's Telegraaf, bleek dat de maГ®tre d ', wiens eerste taal niet Engels is, de tijden had verward, waardoor Ramsay geloofde dat de man de vraag al had gesteld. "Ik had zoiets van, hoe kom ik daaruit?" Ramsay herinnert zich het. Nou, laten we hopen dat hij een van zijn handelsmerken niet naar zijn ma at®tre d 'heeft gegooid voor een eerlijke vergissing ...

Foto: Giphy

Dit is niet de eerste keer dat we zien dat beroemdheden betrokken raken bij verrassingen van voorstellen. Begin deze week trok Adele twee fans, AndrГ © Söderberg en Simon Carlsson, het podium op waar een van de mannen op één knie ging zitten en om de hand van zijn vriend vroeg om te trouwen. En vorige maand hielp Britney Spears een voorstel te doen bij haar meet-and-greet, waar het vriendje van een van haar grootste fans de vraag opsloeg. Maar we zijn er vrij zeker van dat dit de eerste keer is dat een ster verpest!

Misschien krijgt het bruidspaar een gratis ontvangstcatering uit Ramsay om zijn voorstel faux-pas goed te maken. Het is het proberen waard, toch?

Bekijk de video: ELDER SCROLLS BLADES NOOBS LIVE FROM START (September 2020).