Huwelijk

Een met muziek gevulde bestemming bruiloft op Round Hill in Jamaica

Een met muziek gevulde bestemming bruiloft op Round Hill in JamaicaWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sommige bruiden zijn geobsedeerd door hun droomjurk. Anderen, hun sprookjesachtige locatie. Maar toen Jamie Baratta haar 9 maart 2019, huwelijk met vriend Maurice Slade, begon te plannen, had ze een andere focus. "Voor mij ging het allemaal om de muziek", zegt ze. "De muziek moest bom zijn." Voor iedereen die het paar kent, kwam dit niet als een verrassing.

Jamie, een jonge advocaat in de muziekindustrie, werkte voor de rechtenstudie bij Def Jam Recordings en werkt nu met Cardi B en ASAP Rocky. Maurice is ondertussen VP bij Epic Records, een alum van Roc Nation, en mede-oprichter van de hiphopconcertserie Grits & Biscuits. Dus, natuurlijk, een van de eerste taken die Maurice op zich nam toen ze voor Jamaica kozen, was om een ​​op het eiland geïnspireerde afspeellijst te maken die ze van tevoren naar hun vrienden konden sturen. Bob Marley, Beenie Man, zuster Nancy, en, ja, zelfs Musical Youth (wie zou kunnen vergeten 'de Dutchie passeren?') Maakten allemaal de snee. "We wilden dat iedereen in de geest van de reis zou komen", zegt Jamie.

Het in Los Angeles gevestigde stel koos ervoor om de bruiloft intiem te houden, met slechts 60 gasten, dus het legendarische Round Hill Hotel en Villas in Montego Bay, waar John F. Kennedy en Jackie Kennedy vaak verbleven, werkte perfect. Blijf lezen om meer te zien van de romantische, ijzersterke viering van het paar zoals gepland door Alfred House Productions en vastgelegd door Jennifer Johnson.

Foto door Jennifer Johnson

"We houden van reizen, adverteren tijdens al onze reizen, geen van ons was ooit in Jamaica geweest", zegt Jamie. "We hebben er altijd zo'n sterke band mee gevoeld vanwege de prachtige cultuur. Het eten, de muziek, de levensstijl van het eiland - het is gewoon iets dat we ook altijd al hebben getekend."

Foto door Jennifer Johnson

Het echtpaar nam een ​​verhoogde, moderne benadering aan voor het hosten van een tropische bruiloft op de bestemming. Deze visie was duidelijk zichtbaar in hun chique uitnodigingssuite van Details Design Studio Co.

Foto door Jennifer Johnson Foto door Jennifer Johnson

Na een informeel welkomstfeest op donderdagavond in de plaatselijke eikel, organiseerden Jamie en Maurice een repetitiediner op het strand van Round Hill. Voor de gelegenheid werd de gasten gevraagd in het wit te kleden.

Foto door Jennifer Johnson Foto door Jennifer Johnson

De bruid droeg een eenvoudige halter-halsjurk, maar trok haar look aan met statement pareloorringen en een hoge vlecht van vriend en haarstylist Caile Noble.

Foto door Jennifer Johnson Foto door Jennifer Johnson

De bruiloft was formeel ("Jamie en Maurice wilden niet op blote voeten in het zand trouwen", zegt planner, Priyan Chan-draratna), maar de nacht ervoor was alles informeler. Tafels werden in het zand gezet en bedekt met kokosnoten en schelpen.

Foto door Jennifer Johnson Foto door Jennifer Johnson Foto door Jennifer Johnson

De esthetiek van de bruid van elegant minimalisme werd bij elke draai weerspiegeld, van haar slungelachtige Vera Wang-jurk en opera-lange handschoenen tot haar boeket perfecte witte tulpen. "Het is waarschijnlijk geen verrassing van mijn foto's dat Carolyn Bessette mijn inspiratie was", geeft ze toe. Jamie voegde een beetje moderniteit toe aan de look met aangepaste hakken van goede vriendin Amina Muaddi. "Amina koos de Begum Slingback in PVC en graveerde onze initialen op de zool," zegt ze. "Het is zo'n sprookjesachtige schoen!"

Foto door Jennifer Johnson

• Een palet van felle kleuren is typerend voor tropische bruiloften, zegt Jamie, die voor zachtere Azeeza-jurken koos voor haar bruidsfeest. "Maar blanken en neutralen voelden veel meer mij."

Foto door Jennifer Johnson Foto door Jennifer Johnson

De bruidegom (die zes-voet-zeven is!) Droeg een aangepast pak en maakte zich klaar met zijn neef Micah Slade.

Foto door Jennifer Johnson Foto door Jennifer Johnson

De ceremonie werd uitgevoerd door Maurice's vader, Alzo Slade, een gewijde minister, en werd gehouden op een stenen terras met uitzicht op het strand. "Het laat ons een formeel gevoel houden aan de ceremonie," zegt Jamie. Doorzichtige acrylstoelen zorgden voor een glamoureuze moderne toets.

Het echtpaar besloot traditionele geloften te lezen in plaats van die van onszelf te schrijven. "Dit was een van de beste beslissingen die we op die manier namen, we hadden niets anders te bedenken dan op dit moment met elkaar aanwezig te zijn," zegt Jamie. Samen met geloften had het paar lezingen van Pablo Neruda, Maya Angelou en Emily BrontГ «die de liefde die we voor elkaar hebben belichaamde, zegt Jamie.

Foto door Jennifer Johnson

Tijdens het cocktailuurtje genoten gasten van kokosgarnalen, gebarsten schelp en geroosterd speenvarken samen met slimme kenmerkende drankjes (zoals "Penny's Punch", vernoemd naar Maurice's bijnaam voor de bruid).

Foto door Jennifer Johnson Foto door Jennifer Johnson

Het diner vond plaats onder een grote boom op het terras van de locatie Hanover. "We wisten dat we wilden dat de receptie buiten-nachten in Jamaica was, vooral in het hoogseizoen, zo mooi zijn", zegt de bruid. "Het weer is zo perfect dat je niet eens een sjaal nodig hebt." Elke tafel was versierd met een reeks tropisch gebladerte en witte papieren lantaarns hingen in het gebladerte daarboven.

Foto door Jennifer Johnson Foto door Jennifer Johnson

De muziek maakte de nacht echt gedenkwaardig: Maurice's vriend DJ Pedro Cavaliere speelde een droomset met hits uit de jaren 90, actuele hiphop, salsa en muziek uit de 'Dirty South'. Het beste van alles was toen Maurice, een levenslange OutKast fan, ging op zijn knieën zitten en bracht zijn nieuwe bruid tot serenade bij UGK's International Players Anthem, ondersteund door al zijn groomsmen. Zegt Jamie, "Het was behoorlijk episch."

Dit verhaal verscheen oorspronkelijk in het augustus / september 2019 nummer van Brides, te koop vanaf 2 juli.

Trouwlocatie en catering: Round Hill Hotel and Villas || Huwelijksplanning: Alfred House Productions || Bruidsjurk: Vera Wang || Bruidsschoenen: Amina Muaddi || Bruidshandschoenen: Dorothy Gaspar | Bruidsreceptiejurk: Galvan London || Bruidsmeisjesjurken: Azeeza || Bride's Ring: Spinelli Kilcollin || Haar: Caile Noble || Make-up: Becca Janiah || Papieren producten: Details Design Studio Co. || Kalligrafie: Kalligrafie Katrina || Entertainment: Pedro Cavaliere || Fotografie: Jennifer Johnson