Huwelijk

Insane Bridezilla Moments Deze echte bruidsmeisjes leefden door

Insane Bridezilla Moments Deze echte bruidsmeisjes leefden door


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De harde realiteit is dat "Bridezilla" niet alleen een televisieprogramma is. Vaak kunnen toekomstige bruidjes overweldigd raken door stress of emotie en zich een beetje (of heel veel) belachelijk gedragen. Geloof ons niet alleen maar, kijk eens naar deze actuele, eerste hand verslagen van echte 'Bridezilla'-momenten; je kunt dit niet goedmaken.

"Ik zou op sociale media schrijven dat ik er goed uit wilde zien voor het huwelijk van mijn broer, en op een dag kreeg ik een telefoontje van mijn moeder die me zei te stoppen omdat de verloofde van mijn broer voelde dat ik haar probeerde te overtreffen. Uh wat?? Ik was geschokt - ik wilde er goed uitzien in foto's voor hen en me goed voelen toen ik de foto's zag, omdat ik wist dat ze overal zouden zijn. Ik mocht niet meer praten over afvallen tot na de bruiloft. " -L.

"Mijn vriend met wie ik bevriend was sinds de 4e klas trouwde toen ik 23 was. Ze had twee 15-jarige bruidsmeisjes en een andere vriend van mijn leeftijd in haar bruidsfeestje. Dus we gooiden alleen met ons tweeën een vrijgezellenfeest, haar familie hielp niet en hij ook niet. We werkten onze uiteinden af ​​en het was echt mooi en persoonlijk, en we gingen ook naar elke aanpassing. We deden alles wat ze vroeg! Op de dag van de bruiloft, we deed ook alles om te helpen. Kom naar de receptie, we hielden ons vrij en hingen rond met onze dates en andere vrienden en hadden een geweldige tijd. Na de bruiloft veranderde ze. Ze vertelde ons dat we absoluut niets voor haar hadden gedaan en dat we de ergste waren bruidsmeisjes ooit. We waren zo gewond en zijn uiteindelijk gestopt met praten. ' -EEN.

"Een van mijn vrienden trouwde en ik was een bruidsmeisje. Ze was helemaal in orde tijdens de bruiloftsplanning en alle evenementen voorafgaand aan de trouwdag, maar die ochtend was ze vreselijk. Ze was snippy, humeurig en betraand voor geen reden. Ze was niet aardig tegen de kapper, ook al was haar haar mooi en ze was onbeleefd tegen haar moeder. We wisten dat elke bruid overweldigd en emotioneel kan zijn, maar uiteindelijk dachten we dat ze misschien gewoon hangry was. We gaven haar een bagel en fruit, en een mimosa of twee, en alles werd snel beter. " -E.

"Ik was niet getuige van deze eerste hand, maar ik luisterde vorige week naar de radio en hoorde iemand bellen die zich terug moest houden omdat hij een bruidsmeisje was in de bruiloft van haar vriendin vanwege een belachelijke eis. De aanstaande bruid vroeg haar eigenlijk om haar haar brunette te verven om iedereen te matchen voor een meer uniforme look. Ik kan me niet voorstellen in welke wereld dat een redelijk verzoek is! " -K.

"Ik was een bruidsmeisje op een bruiloft, en we hebben allemaal heel hard gewerkt om de douche voor onze vriend samen te stellen. Midden in de douche hoorden we haar huilen tegen haar moeder dat het helemaal niet was wat ze wilde of hoe ze dacht het zou zijn." -EEN.

"Onze vrienden hadden een sigarenbar op hun bruiloft, wat geweldig was, en ze kregen sigaren uit alle verschillende plaatsen. Toen het tijd werd voor iedereen om naar buiten te gaan en te genieten, beseften we allemaal dat er geen sigarenknipper was. De bruid schrok en schreeuwde tegen de man die de leiding had, en het was echt onhandig. Het bleek haar schuld te zijn, gaf ze later toe, ze had er helemaal geen een gebracht. " -C.


Bekijk de video: What Men Want (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Desta

  Ik wil me oriënteren wanneer ik alleen naar mijn smaak kies. Er zijn geen andere criteria voor de muziek op deze pagina. Iets is naar mijn mening meer geschikt om 's ochtends te luisteren. Iets voor de avond.

 2. Tayson

  Ik bevestig. Ik ben het eens met alles hierboven verteld. Laten we deze vraag bespreken.

 3. Fausar

  Dank u voor de steun.

 4. Cliffton

  Sorry, maar dit past niet bij mij. Zijn er andere opties?

 5. Osweald

  Excuseer me voor wat ik moet ingrijpen ... soortgelijke situatie. Forumuitnodiging.

 6. Vudorr

  Dit is een geweldig idee.

 7. Langit

  Daarin is ook iets uitstekend het idee, is het met je eens.Schrijf een bericht