Huwelijk

8 dingen die u waarschijnlijk niet wist over bruiloftscatering

8 dingen die u waarschijnlijk niet wist over bruiloftscatering


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sandy Malone, eigenaar van bruiloften in Vieques, een planningsbedrijf voor de bruiloft van bestemmingen voor de kust van Puerto Rico, heeft sinds 2007 talloze koppels geholpen bij het plannen van hun grote dag. Hier deelt ze de top acht dingen die de meeste koppels niet weten over bruiloftscatering.

De meeste bruiden en bruidegoms weten niet de ins en outs van hoe catering werkt op hun bruiloftsreceptie. Er zijn regels en planningen die cateraars zullen volgen om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt.

Tenzij je al eerder grote evenementen hebt gepland en de primeur hebt, helpt de volgende informatie je om het hoe en waarom van het eten en drinken op je bruiloftsreceptie te begrijpen:

1. Je mag de restjes niet houden. Je krijgt alleen waar je voor hebt betaald en je gasten hebben gegeten, tenzij je iets anders hebt geregeld in het contract. Een externe cateraar heeft meer eten meegebracht dan nodig is om ervoor te zorgen dat ze genoeg hebben om al uw gasten tevreden te stellen. Het gaat met hen mee.

2. Wanneer u een externe cateraar hebt, zijn vergulde, vooraf bestelde maaltijden vaak minder duur dan een buffet of een voedselstation.

3. Barpakketten hebben specifieke uren. Als je vijf uur lang een open bar hebt gesloten, betekent dit dat je huwelijksfeest de bar niet kan raken wanneer ze zich van tevoren klaarmaken of dat de cateraar het recht heeft om de bar vroeg te sluiten.

4. Buffetten en servicestations waarvoor een carving-chef of andere speciale aandacht vereist is, vereisen een extra vergoeding - meestal $ 150 of meer - voor die extra chef-kok.

Bekijk meer: Elke vraag die u moet stellen aan uw cateraar

5. Net als het eten, zijn alle "restjes" op de bar van de cateraar. Ze hebben meer drank en mixers meegenomen dan ze nodig hadden en ze nemen de extra's aan het eind mee terug. Bereid u voor op het in rekening brengen als een van uw gasten zichzelf helpt met een fles.

6. Niet elke cateraar heeft een drankvergunning, maar dat zullen ze je niet altijd vertellen. Vraag het zodat uw evenement geen enkele wet overtreedt.

7. De cateraar heeft het recht om elke bruiloftsgast af te snijden die te dronken wordt. We hadden een gast zo dronken dat hij een fles drank stal, het in zijn broek verborg en vervolgens per ongeluk op het zwembaddek liet vallen tussen een hele groep dansende blote voeten gasten. Wat een nachtmerrie!

8. Als u een klacht hebt, moet u deze rechtstreeks naar de chef, eigenaar of manager van de vestiging brengen. Als je een scène maakt bij een barman of server, zie je eruit als een pestkop. Legitieme klachten moeten onmiddellijk worden behandeld door het management als u naar de juiste persoon gaat.


Bekijk de video: Severn Suzuki - De Greta Thunberg van 1992 (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kigakus

  Ja, nu is het duidelijk... En toen begreep ik het niet meteen echt

 2. Joska

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Ik nodig je uit om te bespreken. Schrijf in PM, we zullen communiceren.

 3. Merg

  Ik ben vergeten te onthouden.

 4. Idomeneus

  al daar, ATP

 5. Treabhar

  Er zit iets in. Heel erg bedankt voor je hulp in deze kwestie, nu zal ik zo'n fout niet maken.

 6. Sharn

  geweldig, zeer waardevolle informatie

 7. Brashakar

  Groot voor u bedankt voor de hulp in deze vraag. Ik wist het niet.

 8. Milmaran

  Ja inderdaad. Dus het gebeurt. We zullen deze vraag onderzoeken.Schrijf een bericht