Huwelijk

De ultieme gids voor het opslaan van de datums

De ultieme gids voor het opslaan van de datums


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Proficiat! Je bent verloofd. Wat nu? Tijd om je vrienden en familie op de hoogte te brengen van de komende bruiloft. Uw eerste stap: stuur save-the-date kaarten naar uw gasten. Deze pre-uitnodigingskaart kondigt uw trouwdatum en -locatie aan en laat gasten ook weten dat ze in feite voor de viering zullen worden uitgenodigd.

Volg onze eenvoudige gids hieronder om de juiste save-the-date etiquette te bepalen en bekijk vervolgens zes van onze favoriete save-the-date ontwerpen om inspiratie voor jezelf op te doen.

Moet ik save-the-date-kaarten sturen?
Als je een bestemmingshuwelijk hebt tijdens hoogseizoen reistijden, zoals een driedaags weekend of zomer in een vakantieoord, dan is het verzenden van een save-the-date een verwachte hoffelijkheid, omdat veel van je gasten zullen moeten maken reis- en hotelarrangementen. Natuurlijk kan iedereen een save-the-date sturen, vooral omdat ze een leuke manier zijn om je gasten op de hoogte te houden van de bruiloft. Bovendien is de kans groot dat ze per post worden verzonden om de kansen van uw gasten op uw feest te vergroten.

Wanneer sturen we ze?
Als algemene vuistregel is het een goed idee om ze vier tot zes maanden voor de bruiloft of zelfs eerder (acht maanden van tevoren) te mailen als u een bestemmingshuwelijk plant waarvoor mogelijk uitgebreidere reisarrangementen nodig zijn.

Wie ontvangt er een?
Alleen degenen die je van plan bent uit te nodigen voor de bruiloft. En zelfs als je al een mondelinge bevestiging van bepaalde gasten hebt ontvangen, moet je ze nog een save-the-date sturen (bruidsmeisjes, broers en zussen, ouders, enz.). Zodra de save-the-dates in de mail zijn, is er geen weg meer terug, dus stel eerst een nauwkeurige gastenlijst samen voordat u ze mailt, omdat u ze alleen moet sturen naar degenen die u zeker wilt bezoeken.

Welke informatie bevatten we?
Geef details op die gasten kunnen helpen bij het plannen van uw grote dag: de trouwdatum, de locatie, de URL van uw trouwwebsite (waar ze aanvullende informatie kunnen vinden).

Kunnen we ze via e-mail verzenden?
Tegenwoordig is het perfect om uw save-the-date aankondiging per e-mail te verzenden. Houd rekening met een paar mogelijke hobbels langs de weg: uw e-kaart kan worden gefilterd in de spammap van gasten, of misschien is het e-mailadres dat u heeft een adres dat ze niet meer controleren. Dus levering is niet altijd 100 procent gegarandeerd. Er is ook de tastbaarheidsfactor: wanneer u een papieren save-the-date mailt, zullen gasten het waarschijnlijk ergens thuis of op kantoor opruimen, dus het zal als een herinnering aan de bruiloft dienen. En natuurlijk hebben sommige van uw gasten misschien geen e-mail (denk aan uw grootouders), dus u moet het woord op een andere manier verspreiden. Een ander ding om te overwegen is de formaliteit van uw bruiloft. Een functie van de save-the-date is om uw gasten een glimp van de bruiloft te geven. Dus, hoe formeler de bruiloft, hoe groter de kans dat een afgedrukte kaart de toon zet die je voor je bruiloft wilt hebben.

Hallo tienvoudig

Save-the-Date-kaart
Houd het eenvoudig door een elegante en duidelijke kaart te versturen met alle relevante trouwinformatie: uw namen, trouwdatum, locatie en een regel die aangeeft dat de officiële uitnodiging per post zal binnenkomen. (Letterpress save-the-date voorbeeldpakket, $ 25, Hello Tenfold)

Witte Loft Studio

Save-the-Date-fotokaart
Betrokkenheidsfoto's zijn een geweldige manier om uw save-the-date te personaliseren. Kies uw favoriete opname en selecteer vervolgens een volledig uitgesneden fotokaartontwerp om het echt te laten zien. ("Boutique" save-the-date, beginnend bij $ 163 voor 100, Laura Condouris verkrijgbaar bij Minted)

Bellen en fluitjes

Afdrukbare Save-the-Date kalenderkaart
Bespaar geld op save-the-date kaarten door deze gratis printbare kalenderstijlen te downloaden, ontworpen door stationer Bells & Whistles. Druk ze af op karton, vul uw namen en de maand in en omcirkel uw trouwdatum. (Kalender save-the-date, gratis PDF-download, Bells & Whistles)

Mikkel Paige Photography

Bestemming Bruiloft Save-the-Dates
Krijg uw gasten enthousiast over uw bestemmingshuwelijk met deze lederen bagagelabel save-the-dates - ze zijn zo chic en zullen absoluut iedereen dwingen hun koffers te pakken en een vlucht te boeken. (Bagagelabel save-the-date, prijs op aanvraag, veertien-veertig)

Carina Skrobecki

Doe-het-zelf-data
Zin in een doe-het-zelfproject? Ontvang een op maat gemaakte rubberen stempel met al je trouwdetails en stempel de save-the-date informatie op de verzendlabels van Manilla voor een vintage-geïnspireerde look. (Save-the-date ontwerp, prijs op aanvraag, Carina Skrobecki)

Josh Gruetzmacher

Ultraluxe Save-the-Dates
Voor de bruiloft van dit echtpaar in de Provence werden trouwdagdetails op een zijden sjaal gedrukt en in een cilindrische houten doos opgestuurd. (Sjaal save-the-date, prijs op aanvraag, Yonder Design)


Bekijk de video: Area 51 (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Ace

  Geweldige ideeën ... we zouden beter kunnen adopteren ... geweldig.

 2. Mautaxe

  Het spijt me, ik kan je niet helpen. Maar ik weet zeker dat je de juiste oplossing zult vinden. Wanhoop niet.

 3. Mujind

  heb zoiets niet gehoord

 4. Wiatt

  the previous parts were better))))

 5. Rhys

  Grappig, ik heb het aan mijn vrienden laten zien

 6. Mogue

  Kijkend naar welk karakter van het werkSchrijf een bericht