Nieuws

Josh Peck From Drake en Josh is verloofd! Zie zijn prachtige toekomstige bruid

Josh Peck From Drake en Josh is verloofd! Zie zijn prachtige toekomstige bruidWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het lijkt erop dat we gisteren giechelden bij de komische capriolen van Josh Peck in de hit Nickelodeon-show Drake en Josh. Maar nu, op 29-jarige leeftijd, gaat Peck een nieuwe fase in zijn leven in - een waarin nu zijn prachtige toekomstige bruid betrokken is! De uitzonderingsclausules acteur stelde onlangs zijn oude vriendin, Paige O'Brien, voor die het prachtige verlovingsnieuws op haar Instagram-pagina met de titel 'MOODY'S POINT' aankondigde terwijl ze haar prachtige verlovingsring naar de camera flitste. "Bedankt voor de foto @samsperbeck bedankt voor de ring @shuapeck."

Foto: Giphy

Het Hollywood-duo moet hetzelfde gevoel voor humor delen, omdat dat een van de meest informele aankondigingen was die we ooit hebben gezien! Hoe dan ook, de zwart-witfoto van het gelukkige paar laat zien dat hun liefde alles behalve een grap is. En we bedoelen, BEKIJK DEZE RING. Er is niets komisch aan zo'n prachtige rots.

Peck heeft nog geen openbare verklaring vrijgegeven die de verloving bevestigt, maar volgens E! Nieuws, "Paige bedankte een volger na ontvangst van een felicitatiebericht", voordat ze haar account op zondagavond privé maakte. En hoewel de Drake en Josh star heeft niets op zijn Instagram-account gepost over de verloving, hij is zeker niet bang om zijn genegenheid te tonen voor zijn langdurige liefde, zoals blijkt uit de Insta hieronder.

Bekijk meer: De 25 meest iconische tv-voorstellen aller tijden

Sommigen speculeren dat het paar nu misschien al een tijdje verloofd is, omdat O'Brien een paar maanden geleden op dezelfde sociale media werd gezien terwijl ze dezelfde verlovingsring droeg. Maar TBH, we zouden het hun niet kwalijk nemen dat ze het nieuws privé wilden maken om het eerst met hun beste vrienden en familie te delen.

Getty Images voor Jaguar Land Rover

Foto: Getty Images

Ik hoop dat dit een Hollywood-romantiek is die lang meegaat! Postscriptum Peck, kunnen we je bruiloft plannen / een uitnodiging scoren? We beloven dat we niet zullen fangirlen te veel over jou en Drake Bell…


Bekijk de video: En heeft Thaila haar droomjurk gevonden #. Een Huis Vol (Augustus 2022).