Huwelijk

6 dingen die je vergeet in je vooraankondiging (van een scheidingsadvocaat)

6 dingen die je vergeet in je vooraankondiging (van een scheidingsadvocaat)We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als jij en je partner hebben besloten een prenup op te stellen voordat je door het gangpad gaat, heb je al advocaten die je helpen ervoor te zorgen dat alles is gedekt. Maar er zijn een paar items die vaak over het hoofd worden gezien, dus we wenden ons tot een expert om de zes dingen op te splitsen om ervoor te zorgen dat je het niet vergeet.

Je hebt je auto, je huis en je investeringen gedekt, maar er is meer aan de hand dan dat. Echtscheidingsadvocaat Louis M. Atlas heeft zes dingen die u zeker niet mag vergeten voordat u de overeenkomst initialiseert, ondertekent en dateert.

De beste vriend van een meisje

• Alle waardevolle bezittingen die u bezit op het moment van uw huwelijk moeten in een huwelijkse voorwaarden worden vermeld als uw afzonderlijke bezittingen, zegt Atlas. "Het is niet onderworpen aan verdeling als huwelijkseigendom in het geval van een scheiding." En die diamanten ring die u ontving toen uw partner voorstelde telt! • Elke verlovingsring die u heeft gekregen, wordt als een geschenk beschouwd. Het is uw eigen eigendom en moet als zodanig worden vermeld, legt Atlas uit. Laat je ring beoordelen zodat je je bewust bent van de waarde.

Als een kanttekening: zorg ervoor dat u speciale aandacht besteedt aan ringen gemaakt met lab-gekweekte diamanten. Ze zien er misschien identiek uit aan het echte werk (en zijn chemisch gezien ook een match!), Maar het feit dat ze niet natuurlijk zijn, kan hun waarde verminderen of helemaal tenietdoen. Omdat ze niet dezelfde waarde hebben als natuurlijke diamanten, raadt Atlas niet aan om een ​​ring met in het laboratorium gekweekte diamanten in uw prenup op te nemen.

Dek uw bedrijf af

Bent u een kleine ondernemer of een soort investeerder? • Een bedrijf waarin u ten tijde van uw huwelijk een financieel belang heeft, moet als uw afzonderlijke eigendom in de huwelijkse voorwaarden worden vermeld, inclusief eventuele waardestijgingen na het huwelijk, zegt Atlas. "Tenzij specifiek uitgesloten in een huwelijkse voorwaarden, wordt aangenomen dat activa die na het huwelijk zijn verkregen, echtelijk zijn, ongeacht de naam van het onroerend goed." Dus als u niet aangeeft dat de verhoogde waarde van uw bedrijf ook van u is, worden waarde zou van jullie beiden zijn, zelfs als het bedrijf of de aandelen op jouw naam staan.

Uw schuld

Het gaat niet alleen om activa. Atlas zegt: "Elke toekomstige echtgenoot moet ook zijn schuld vermelden op het moment van het huwelijk, zodat het duidelijk is dat het een afzonderlijke verplichting is en niet de verplichting van de andere toekomstige echtgenoot." Als u niet aangeeft wiens schuld van wie is (en wie is het afbetalen), u zou kunnen op de haak zijn voor de schuld van uw echtgenoot als de verzamelaars komen bellen.

Toekomstige uitgaven

Het grootste deel van je voorschot kan de toekomst niet dekken, maar dit is een speciaal geval. "Alle geschenken uitgewisseld tussen echtgenoten (in tegenstelling tot een geschenk gegeven door een derde) worden over het algemeen beschouwd als huwelijkse goederen," zegt Atlas. "Als u wilt dat geschenken en u en uw partneruitwisseling als afzonderlijk eigendom van de ontvanger worden beschouwd, moet u dat in uw huwelijkse voorwaarden vermelden."

Je harige vriend

Kinderen zijn een no-brainer als het gaat om het schrijven van een prenup, maar vergeet uw niet-biologische kind (eren) -uw huisdieren niet! • Als u en uw partner samen een huisdier hebben, moet dat huisdier - en eventuele toekomstige huisdieren - in de prenup worden vermeld, waarbij duidelijk wordt aangegeven wie voor het huisdier zal zorgen en of de financiële verantwoordelijkheid voor het huisdier na scheiding zal worden verdeeld, - zegt Atlas. Het is moeilijk voor te stellen wie de voogdij over Fido krijgt in het geval van een scheiding, maar dit is een overeenkomst waarover je van tevoren een besluit wilt nemen om ongelooflijke hartzeer te voorkomen.

Vermijd sociale media

Misschien wilt u er met uw partner over praten, maar een clausule op sociale media is er een die u wel wilt vergeten. "Met de voortdurende opkomst van sociale media kiezen steeds meer koppels ervoor om een ​​sociale-mediaclausule op te nemen in hun pre-up, die in wezen de tijd beperkt die kan worden besteed aan sociale media," zegt Atlas. • Handhaving van deze clausule is echter een beetje twijfelachtig en biedt meer grijs gebied in een prenup. Ons advies: blijf weg van alles wat een grijs gebied creëert. Na alle onderhandelingen, tijd en moeite die we hebben gestoken in het opstellen van een voorwoord waar jullie het allebei mee eens zijn, zou het zonde zijn om alles in de put te zetten vanwege een post op sociale media die de clausule schendt.


Bekijk de video: Michael Jackson's maid reveals sordid Neverland secrets. 60 Minutes Australia (Augustus 2022).