Nieuws

Maria Menounos is verloofd! Meer informatie over haar schokkende voorstel en epische verlovingsring

Maria Menounos is verloofd! Meer informatie over haar schokkende voorstel en epische verlovingsringWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Opa! Ziet eruit als een grote, dikke, Griekse bruiloft is in de maak voor E! Nieuws gastheer Maria Menounos. Haar vriend van bijna 19 jaar, Keven Undergaro, heeft de vraag met een verbluffende verlovingsring aan de entertainmentjournalist voorgelegd - en je zult nooit raden waar hij voorstelde. Op een afgelegen strand bij zonsondergang? Na een romantisch diner bij kaarslicht? Nee! Undergaro schokte zijn jarenlange liefde, naast de grootste shockjockey aller tijden, en stelde in de SiriusXM-radioshow van Howard Stern voor!

Menounos, die momenteel op tournee is voor haar nieuw uitgebrachte kookboek, De EveryGirl's Guide to Cooking, gestopt door de Howard Stern Show op woensdag voor een kort interview - maar liep uiteindelijk weg met een nieuwe bling op haar vinger!

Tijdens het interview begon Stern, die deelnam aan het plan, het te vragen Dansen met de sterren alum over haar nu-verloofde. "Uiteindelijk zijn Keven en ik partners in het leven," zei Menounos, volgens E !, waarin hij vermeldde hoe haar Grieks-orthodoxe ouders hun relatie aanvankelijk niet goedkeurden en moesten groeien om de liefde van haar te accepteren leven.

Cue Undergaro die plotseling de kamer binnenkwam om de vraag te stellen. Menounos werd meteen achterdochtig toen haar lieveling naar de microfoon reikte. 'Ga je me voorstellen? Ik ga dood,' zei ze zenuwachtig, voordat Undergaro een emotionele toespraak begon.

"Luisterend naar alles wat je daar zei - over wat je hebt meegemaakt, heb ik ook meegemaakt," begon hij. "Toen we samen wilden zijn, konden we dat niet omdat mensen ons niet samen wilden hebben. Het herinnert me eraan hoeveel ik van je hou, en hoewel ik zei dat dit geen voorstel is, wil ik je iets vragen Zou je me de gelukkigste man op aarde maken en zou je met me trouwen? '

Menounos vroeg geschrokken en vol ongeloof hilarisch: "Hou je me nu voor de gek? Is dit een grapje?" Nee! Het was absoluut geen grapje! "Deze show heeft zoveel voor ons beiden betekend," verklaarde Undergaro aan zijn verbaasde verloofde. "Ik zei, op een dag zul je in die show zijn en zul je een ster zijn, en hier ben je." Te lief!

Undergaro haalde toen een ring tevoorschijn voor zijn aanstaande bruid die onmiddellijk de Menounos-goedkeuring ontving. "Dit is zo mooi en ik haat verlovingsringen!" (Pardon, menounos ?!)

De e! Nieuws gastheer natuurlijk geaccepteerd, met een paar meer Oh mijn goden en Ik kan dit niet geloven, voordat Howard Stern haar nog eens verraste door haar ouders uit te brengen, wiens 41-jarig jubileum toevallig dezelfde dag was!

Het enige nadeel van een voorstel voor een radioprogramma? We konden de ring niet zien! Gelukkig voor ons twitterde Stern later foto's van het epische moment.

Zie je die schoonheid van een bruidsbal? Het blijkt dat het een op maat gemaakte creatie is van sieradenontwerpster Jean Dousset, die het uitlegde Mensen dat hij samenwerkte met de toekomstige bruidegom terwijl hij de perfecte ring voor Menounos vormde. "De eerste vraag die ik Keven stelde was: 'Heeft Maria ooit iets gezegd over wat ze zou willen dat haar diamanten geslepen en ringontwerp zou zijn?' Elk meisje doet dat! " zei Dousset. Nou, niet dit meisje. Geen enkele keer in de 19-jarige relatie van het paar heeft Menounos ooit haar droomring bekendgemaakt! "Dat was een primeur voor mij," deelde Dousset. "Dus bedachten we wat de ring zou moeten zijn gebaseerd op haar persoonlijkheid en stijl. Helder en chic."

Dat vertaalde zich in de "Seamless Halo" -ring van Dousset, die de ontwerper heeft gezet met een rond geslepen briljante steen, samen met 220 andere briljant geslepen kleinere diamanten. "Keven koos ervoor om persoonlijke elementen aan de ring toe te voegen door er een kenmerkende steen onder te verbergen," merkte Dousset ook op aan E! Nieuws. "De keuze van kleur en oorsprong van de steen voegt doordachte details toe die alleen hij en Maria zullen weten en zien." Een extra speciale bonusdiamant alleen voor uw ogen? Eh, we zijn helemaal dat idee stelen!