Nieuws

Tenslotte! Sommige details van Mary-Kate Olsen en Olivier Sarkozy Wedding zijn naar voren gekomen

Tenslotte! Sommige details van Mary-Kate Olsen en Olivier Sarkozy Wedding zijn naar voren gekomenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het lijkt erop dat we gisteren nog Mary-Kate en Ashley Olsen keken als kleine peuters met schattige one-liners aan Full House. Maar nu lijkt het erop dat de familie Olsen eindelijk een beetje voller wordt! Mary-Kate Olsen en haar verloofde © Olivier Sarkozy zijn naar verluidt van plan om volgende zomer in een Hamptons-ceremonie te trouwen. En, nadat we hun plannen vaker hebben gewijzigd dan we kunnen tellen, zijn we zo opgewonden dat deze mei-december-romantiek de knoop raakt!

Zomer in de Hamptons? Kan niet veel trendier worden dan dat! En zou je nog iets verwachten van de luxe ontwerper van de haute fashion huizen De rij en Elizabeth en James? "Ze neigen naar een evenement in juni in de Hamptons," onthulde een bron Wekelijks. En na het veranderen van hun trouwplannen "een miljoen keer" sinds hun verloving in 2014, "kan haar familie het niet eens bijhouden", deelt de bron! Maar in ieder geval heeft het manlief van Mary-Kate het zusterlijke goedkeuringsstempel! "Mary-Kate's familie vindt Olivier het beste wat haar kan overkomen. Ze houden van hem!"

Het heeft is al een tijdje geleden sinds de Franse bankier de vraag opriep met een vintage Cartier diamanten en saffieren ring uit 1953 - niet dat we de pracht ervan zijn vergeten! - maar we zijn nog steeds net zo enthousiast om een ​​van onze favoriete kindersterren te zien worden! Wij macht wees nog opgewondener dan de bruid zelf! De Olsen-tweeling is misschien niet eens op zoek naar een jurk, zoals ze bekende WWD, "Ik ben er zelfs nog niet eens ... Dat lijkt nogal ver weg. We zullen stap voor stap doen." De details van deze zomerse Hamptons-bruiloft zijn misschien nog in de lucht, maar één ding is zeker - dit is een bruid die op zijn minst de perfecte bruidsmeisje heeft bij het afsluiten!