Relaties

Wil je zo snel mogelijk een gezin stichten? Hier is hoe zwanger te worden tijdens de huwelijksreis

Wil je zo snel mogelijk een gezin stichten? Hier is hoe zwanger te worden tijdens de huwelijksreis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Naast de huwelijksnacht zelf, is de huwelijksreis meestal de eerste kans van een paar om druk te worden als man en vrouw. Voor degenen die zo snel mogelijk een gezin willen stichten, is het een goed moment om te proberen een baby te proberen. Maar zwanger worden kan gemakkelijker gezegd dan gedaan zijn.

Een geweldige manier om je voor te bereiden? Een paar maanden voor je bruiloft een vruchtbaarheids-app downloaden, je cyclus leren kennen en die informatie vervolgens in je voordeel gebruiken wanneer het tijd is om te gaan. En er is tegenwoordig geen tekort aan opties. (Sommige populaire apps zijn onder andere Fertility Friend, Glow, Kindara, Lily en Woman Calendar.) Met deze digitale archieven kunnen gebruikers relevante informatie dagelijks, wekelijks of maandelijks registreren, waaronder menstruatie, basale lichaamstemperatuur, cervicale vloeistof, en seksuele gewoonten. Het idee is om je menstruatie een paar maanden bij te houden om te bepalen wanneer je ovuleert, en vervolgens een persoonlijke kalender te gebruiken om de gemeenschap dienovereenkomstig te timen.

Volgens Paula Amato, M.D., universitair hoofddocent bij de afdeling Obstetrie en Gynaecologie aan de Oregon Health and Science University, is de cyclusduur (of tijd tussen periodes) van een vrouw meestal 24 tot 32 dagen. De eerste dag van haar menstruatie wordt beschouwd als cyclusdag één, en ovulatie vindt plaats rond cyclusdag 14, wat ongeveer 14 dagen (plus of min één of tww) vóór haar volgende menstruatie is. De cyclus van elke vrouw is anders, maar zo is een normale cyclus van 28 dagen. Voor degenen die onregelmatig zijn, is het een goed idee om uw arts ruim voor uw huwelijksreis te raadplegen, zodat u voldoende tijd hebt om uw kortste en langste cycli te bepalen.

Afgezien van het zien van je gynaecoloog en het comfortabel krijgen met behulp van een vruchtbaarheidstoepassing, zijn urinevoorspellingsvoorspellingskits enkele van de meest nauwkeurige en betrouwbare methoden om de beste tijd te bepalen om aan de slag te gaan, zegt Amato. Wat meer is, elke bruid die snel zwanger wil worden, moet een of twee cycli vóór het grote evenement stoppen met hormonale anticonceptie.

Afhankelijk van de timing en de duur van je vakantie na het huwelijk, is het mogelijk om een ​​baby te krijgen. Je moet ovuleren tijdens de tijd dat je weg bent, dus probeer ten minste een reis van twee weken (of meer) te plannen voor een groter venster.

"Op vakantie zijn biedt ook meer tijd voor seksuele activiteit en vermindert vermoedelijk de stress voor de meeste mensen", zegt Amato. Hoewel stress zelf zelden de belangrijkste oorzaak van vruchtbaarheidsproblemen is, kan het verminderen van fysieke, mentale of emotionele onrust zeker helpen. Het verhoogde gevoel van ontspanning, uitgebreide tijd samen en meer privacy tijdens een huwelijksreis lenen zich allemaal voor het maken van een baby.

Nadat je je anticonceptiepillen hebt weggegooid, je cycli hebt gevolgd, "ik wel" hebt gezegd en op je vakantiebestemming bent aangekomen, weet je wat je moet doen. Leun achterover en geniet van je nieuwe intimiteit als man en vrouw. En oefen niet te veel druk op jezelf uit, want de kans om zwanger te worden - zelfs als je alles goed hebt gedaan - is ongeveer een op de vier voor elke cyclus, zegt Amato. Dat gezegd hebbende, zullen de meeste gezonde jonge koppels binnen een jaar een baby maken, dus probeer je eerste 12 maanden huwelijk te beschouwen als een lange, liefdevolle huwelijksreis.Opmerkingen:

  1. Zulurn

    Naar mijn mening geef je de fout toe. Schrijf me in PM, we zullen het bespreken.

  2. Macduff

    Raden zeldzaam

  3. Chapin

    Het was en met mij. We kunnen over dit thema communiceren.Schrijf een bericht