Nieuws

Dianna Agron is betrokken! Krijg een eerste blik op haar prachtige verlovingsring

Dianna Agron is betrokken! Krijg een eerste blik op haar prachtige verlovingsringWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Nu deze is iets om over te zingen. Voormalig vrolijkheid star Dianna Agron is naar verluidt verloofd met Mumford & Sons banjoist Winston Marshall. En haar geelgouden verlovingsring past helemaal bij Quinn Fabrayer, we bedoelen Dianna Agron.

Nadat ze afgelopen juli in Parijs hand in hand werden gezien, verklaarde het muzikale paar zich officieel een item en nu Wekelijks bevestigt dat Marshall de vraag heeft voorgelegd aan de vrolijkheid schoonheid. Hoewel de te trouwen tweetal momenteel mama blijven over de verlovingsdetails, heeft het voorstel vermoedelijk tijdens de vakantie plaatsgevonden, waardoor ze in goed gezelschap zijn met beroemdheden zoals Pitch Perfect co-sterren Anna Camp en Skylar Astin en Ryan Phillippe en Paulina Slagter , die zich ook deze winter verloofden.

In plaats van haar verlovingsring op de rode loper te debuteren, koos Agron voor een nog betere weg - de startbaan. Volgens onze vrienden bij Harley Viera Newton en Alexa Chung op de eerste rij voor de catwalkshow van London Erdem, begin maandag Aantrekkingskracht, de nieuwe bling van de actrice was volledig te zien.

Getty Images

Foto: Getty Images

Het sterretje lijkt een 4- tot 6-karaats diamant gezet in geel goud met een dikke, eenvoudige band - AKA geen afleiding van die gigantische rots van een middensteen.

Getty Images

Foto: Getty Images

Voor het grootste deel zijn Agron en Marshall erin geslaagd om hun relatie uit de schijnwerpers te houden, maar het duo leek echt verslagen te zijn door de Ze is zo grappig in première afgelopen zomer. "Dianna glimlachte en lachte veel en leek echt gelukkig", onthulde een bron Wekelijks.

Bekijk meer: Een aftelling van de duurste Celeb Engagement Bling

Agron is niet de enige ster in de feel-good televisieserie die haar gelukkige einde vindt. Naya Rivera bracht de knoop terug in 2014 en heeft sindsdien een babyjongen verwelkomd met echtgenoot Ryan Dorsey. Heather Morris en manlief Taylor Hubble gooiden afgelopen mei een bruiloft (en eigenlijk een Glee reünie!). En Melissa Benoist vond liefde op set met costar Blake Jenner.