Nieuws

De makers van de 'Same-Sex Barbie Wedding Set' bonden de knoop in een glamoureuze ceremonie in Arizona

De makers van de 'Same-Sex Barbie Wedding Set' bonden de knoop in een glamoureuze ceremonie in ArizonaWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vorig jaar, toen Matt Jacobi en Nick Caprio bezig waren met het plannen van een bruiloft, waren ze ook kerstinkopen voor de achtjarige nicht van Jacobi. Het echtpaar wilde haar iets bruiloftsgerelateerd geven, maar hadden problemen met het vinden van wat ze zochten dat niet gericht was op een heteroseksueel paar - dus maakten ze er een van zichzelf.

De creatieve set ging viral en kreeg lovende recensies van commentatoren, die zelfs met Mattel in contact kwamen.

Nu deelt het paar details van hun prachtige bruiloft in Scottsdale, Arizona. Volgens Mensen, ze waren het eerste stel van hetzelfde geslacht dat trouwde in het beroemde Scottsdale Resort op McCormick Ranch.

"Het resort is een basislocatie in het Scottsdale-gebied en we hadden geen idee dat we het eerste stel van hetzelfde geslacht zouden zijn om daar te trouwen," vertelde Jacobi het tijdschrift. "We waren een beetje nerveus, omdat Arizona van oudsher meer een conservatieve staat is, dus er is nog een beetje nervositeit als twee bruidegoms op zoek zijn naar een trouwlocatie."

Jacobi en Caprio namen Juliet Le Fleur, Glamour & Woods en Southwest Teepee in dienst om te helpen met alle evenementenplanning en fotograaf Leland Gebhardt om de prachtige momenten vast te leggen. Ze wisten niet eens de details van hun evenement, totdat ze ze op hun grote dag zagen. "Het was 100 procent een verrassing," zei Jacobi. "Toen we de locatie voor het eerst binnenkwamen, was het ongelooflijk. Onze dromen kwamen uit. Hoewel ze wel aandrongen op een cake die van binnen regenboogkleurig was als een symbool van gelijkheid! De buitenkant was daarentegen prachtig gedecoreerd in neutrale tinten en bloemen.

"Nick en ik zijn creatieven, en wij geloven dat om mensen te laten doen wat ze doen, je ze de vrijheid moet geven," ging hij verder. • We wilden dat onze trouwdag uniek en speciaal zou zijn - deze locatie binnenlopen en verrast zijn en een ander element van opwinding voelen. We wilden dat het een ervaring zou worden om nooit te vergeten. Het maakte het planningsproces ook minder stressvol omdat we niet wisten wat we konden verwachten

De bruidegoms droegen bijpassende smoking met witte dinerjasjes en zwarte stropdassen, terwijl de bloemenmeisjes ook witte jurken droegen met zwarte lintaccenten. De bruidsjonkers en bruidsmeisjes waren chic in het zwart.

Zij zeiden Mensen die blij zijn te zien dat LGBTQ + -rechten meer centraal komen te staan ​​in Arizona. Er zullen altijd wat haters zijn. Dit is niets nieuws, zei Jacobi. "Mensen duwen terug, maar als ze dat doen, geeft dat ons alleen de vastberadenheid om door te gaan."

Bekijk meer: 39 trouwfoto's van hetzelfde geslacht die je alle gevoel geven tijdens de trotsmaand