Info

Dit zijn de populairste huwelijksregisters in elke staat

Dit zijn de populairste huwelijksregisters in elke staat


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel huwelijksregisters altijd gepersonaliseerd zijn voor de koppels die ze maken, met een decor dat past bij hun gecombineerde persoonlijke stijlen of kookgadgets die passen bij hun vaardigheden in de keuken, zijn er een paar bruiloftsregistratie pijlers die we gaan verwachten op elk paar wensenlijst. Van KitchenAid-standmixers tot Dyson-stofzuigers, deze populaire bruiloftregistratie-items hebben waarschijnlijk zelfs hun weg gevonden naar de uwe. Maar, zo blijkt, de meest populaire bruiloft registeritem varieert van staat tot staat. Benieuwd wat bruiden in je thuisstaat willen op hun grote dag? Volgens Bed Bath & Beyond zijn dit de populairste huwelijksregistratie-items in elke staat.

Als het gaat om one-stop gemak voor het register winkelen, kunnen maar weinig retailers Bed Bath & Beyond verslaan. (Je kunt hier je eigen bruiloftregister voor Bed Bath & Beyond instellen!) Met tonnen merken op voorraad op hun online en IRL-planken, is het de perfecte plek om al uw benodigdheden te scannen, zoals huishoudelijke artikelen, beddengoed en apparaten in verschillende prijsklassen. Plus, met gratis aankondigingskaarten om vrienden en familie te vertellen waar u zich hebt geregistreerd, deskundige consultants om u te helpen beslissen welke items u wilt kiezen, en een voltooiingsprogramma waarmee u uw resterende geschenken tegen een gereduceerde prijs kunt kopen na de grote dag, Bed Bath & Beyond is in principe een no-brainer voor het register.

Het is duidelijk dat bruidsparen het in het hele land eens zijn, met talloze paren die zich aanmelden voor trouwregisters bij Bed Bath & Beyond. En op die registers komen een paar trends die de retailer niet kon helpen, maar ontdekken. Elke staat heeft één bruiloftsregistratie-item dat een trend is onder zijn aanstaande huwelijken, regerend op registers. Stelletjes in Californië registreren zich bijvoorbeeld overweldigend voor de iRobot Roomba 690 Wi-Fi Connected Vacuuming Robot. Ondertussen voegen koppels in New York de Calphalon Classic non-stick 14-delige pannenset aan hun verlanglijstje toe.

Bekijk meer: Alles wat u moet registreren als u gaat trouwen in 2019

Hoe zit het met je thuisstaat? Blader door de onderstaande kaart om het populairste trouwregisteritem in elke staat te vinden. Voel je je geïnspireerd? U kunt deze items hier toevoegen aan uw eigen Bed Bath & Beyond-huwelijksregister!

Met dank aan Bed, Bath & BeyondOpmerkingen:

 1. Miska

  Dus het gebeurt.

 2. Alessandro

  Hoe nieuwsgierig. :)

 3. Zulkill

  Hoe kunnen we het definiëren?

 4. Voodoosho

  Naar mijn mening heb je niet gelijk. Ik kan mijn positie verdedigen.

 5. Arajar

  Zeer grappige vraag

 6. Tygosho

  Je hebt helemaal gelijk. Er zit ook iets in, het lijkt mij een uitstekend idee. Ik ben het met je eens.Schrijf een bericht