Brides

Elizabeth Holmes is misschien in het geheim met vriend Billy Evans getrouwd

Elizabeth Holmes is misschien in het geheim met vriend Billy Evans getrouwd


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vandaag in het nieuws zag je niet echt aankomen: professionele oplichter en schande Theranos-oprichter Elizabeth Holmes zou naar verluidt in het geheim met haar vriend Billy Evans zijn getrouwd. De onverwachte lekkernij komt nadat een vermeende "vriend" van het paar de info naar de podcast "B * tch Sesh" lekte tijdens een live evenement in San Francisco tijdens het weekend.

Volgens een publiekslid dat sprak Pagina zes, het evenement omvatte een open-mic sessie waar iedereen naar boven kon gaan en een stukje roddel kon delen. "Dit meisje zei dat ze een vriendin van Billy was en beweerde dat hij en Elizabeth al getrouwd zijn", zei de bron per pagina Zes. "Dit meisje zei dat ze dicht bij Billy was en dat ze 'Friendsgiving' had gehad met hem en Elizabeth. Ze deelde details zoals het feit dat ze een stripperpaal in hun appartement hebben. De kamer hapte naar adem en dit meisje kreeg een staande ovatie En een shirt!

In maart beweerden rapporten dat Holmes verloofd was geraakt met Evans, een 27-jarige erfgenaam van Evans Hotel Group. Hoewel het onduidelijk is hoe ze elkaar hebben ontmoet, woont het echtpaar samen in een luxe appartement in San Francisco, terwijl Holmes op 11 criminele misdaadtellingen wacht, waaronder draadfraude en samenzwering. Ze wordt geconfronteerd met maximaal 20 jaar gevangenisstraf nadat investeerders haar ervan beschuldigden dat ze loog over de technologie achter haar bedrijf Theranos, waarvan ze beweerde dat het een revolutie teweeg zou brengen in de bloedtestindustrie.

Holmes is het onderwerp van fascinatie geworden, vooral na documentaires zoals HBO's The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley hebben haar verhaal getraceerd en beschreven hoe ze is vertrokken Forbes' rijkste zelfgemaakte vrouwelijke miljardair voor een vrouw die wordt geconfronteerd met strafrechtelijke vervolging. Mensen werden nieuwsgierig naar Evans nadat werd gemeld dat ze aan het daten waren, en sommige gebruikers van sociale media ontdekten zelfs foto's die ze samen op hun persoonlijke Instagram-accounts lieten zien.

Volgens de New York Post, Is de familie van Evans niet enthousiast over de relatie. - Zijn familie is als: 'Wat ben je aan het doen?' Het is alsof hij gehersenspoeld is. Hij zegt: 'De media hebben het helemaal mis met haar', vertelde een bron de publicatie.

Gezien de vermeende familiereactie en de aanstaande bezorgdheid over de gevangenisstraf van Holmes, heeft een geheime bruiloft veel zin - maar we veronderstellen dat geen van beiden de geruchten binnenkort zal bevestigen. We moeten wachten op nog een open podcastnachtavond om te zien of andere vrienden meer details over het decor, de jurk of de menu's delen.

Bekijk meer: De kortste huwelijken in de geschiedenis van beroemdheden, van Jennifer Lopez tot Kim KardashianOpmerkingen:

  1. Dontae

    Mijn excuses, het is niet aan mij.

  2. Jobe

    opmerkelijk genoeg is het waardevolle informatie

  3. Kajizshura

    Durf dit gewoon nog een keer te doen!Schrijf een bericht