Brides

Michael Phelps en Nicole Johnson krijgen hun derde kind: "Oeps, we hebben het weer gedaan!"

Michael Phelps en Nicole Johnson krijgen hun derde kind: "Oeps, we hebben het weer gedaan!"


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voormalig Olympische en gepensioneerde zwemmer Michael Phelps is 13 keer gouden medaillewinnaar en ook een vader voor twee echt schattige kinderen. Op maandag deelde hij dat er eigenlijk nog een baby onderweg is terwijl hij en zijn vrouw (het model en de Miss California-optochtwinnaar Nicole Johnson 2010) zich voorbereiden om voor de derde keer ouders te worden.

Het echtpaar, sinds 2016 getrouwd, ging op Instagram om hun opwindende aankondiging te doen - en als een toegevoegde bonus, namen ze hun twee andere jongens, een éénjarige Beckett en twee éénjarigen Boomer, op in het hele ding voor een extra dosis schattigheid. Ze hebben allebei een foto gepost van hun kinderen die lachten in een speelgoedauto met gouden ballonnen met de tekst 'Baby'. Phelps voegde een zoete titel toe die zei: "# 3 onderweg! Ik kan niet wachten om de reis te zien die ons hiermee maakt !!!" Nicole's boodschap was een beetje speelser toen ze brutaal grapte: "Oeps, we hebben het opnieuw gedaan. Ik word mama x3 !!"

De Phelps-familie heeft ook Instagram-accounts voor Beckett en Boomer, en hun berichten op die profielen waren zelfs nog aangenamer. "Vorig jaar vroeg ik mama om een ​​nieuwe baby voor de kerst en mijn wens is eindelijk uitgekomen !!! Ik vraag me af of ik een klein broertje of een zusje ga krijgen?" Het bijschrift van Boomer las, met een foto van de kleine jongen die met zijn kaak lichtjes open zat. Ondertussen zag Beckett er enigszins verbijsterd uit in zijn functie, waarin stond: "Ik weet niet zeker wat dit betekent, maar er is me net verteld dat ik gepromoveerd ben tot Big Brother !!"

Het is niet duidelijk of het gezin gaat onthullen of de baby een jongen of een meisje is vóór de geboorte, maar ze hebben plezier om iedereen te laten raden. Bovendien lijkt het erop dat ze leuke updates zoals deze blijven aanbieden voor fans op hun sociale media-accounts, dus houd dit in de gaten voor meer informatie over de kleine toekomstige Olympian.

Bekijk meer: Hier is wat te doen als u zwanger wordt vóór uw huwelijkOpmerkingen:

  1. Seanlaoch

    Ze hebben het mis. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, het praat met je.

  2. Camron

    Het is noodzakelijk om hem te vertellen - een ernstige fout.

  3. Worrell

    Hier dus geschiedenis!Schrijf een bericht