Brides

Prins Harry legt zijn eerste openbare verklaring af nadat hij vader werd

Prins Harry legt zijn eerste openbare verklaring af nadat hij vader werd


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is officieel: Baby Sussex is gearriveerd! Meghan Markle is maandagochtend vroeg bevallen van een jongen en, vlak na de officiële aankondiging, deed Prins Harry zijn allereerste openbare verklaring over de pasgeborene. Een enkele blik op deze video laat zien hoe blij en positief duizelig de nieuwe vader is.

"Ik ben erg opgewonden om aan te kondigen dat Meghan en ik eerder vanmorgen een babyjongen hadden, een zeer gezonde jongen," zei Prins Harry per CNN. "Moeder en baby doen het ongelooflijk goed. Het was de meest verbazingwekkende ervaring die ik ooit zou kunnen voorstellen."

Hij ging verder, oor aan oor grijnzend terwijl hij zich verbaasde over hoe Meghan met arbeid omging. "Hoe elke vrouw doet wat ze doen is onbegrijpelijk, maar we zijn allebei absoluut opgewonden en zo dankbaar voor alle liefde en steun van iedereen daar, van iedereen daar. Het was geweldig, dus wilden dit gewoon met iedereen delen ."

"Dit kleine ding is absoluut om voor te sterven. Ik ben gewoon in de wolken", voegde hij eraan toe.

Zonder camera kreeg Harry naar verluidt een beetje meer openhartigheid over zijn eerste paar uur als vader, zeggende: "Ik heb ongeveer twee uur geslapen," volgens ITV. Welkom bij het vaderschap, Harry!

Een verklaring van Buckingham Palace bevestigde dat Markle maandag was bevallen na weken van speculatie over haar vervaldatum. Uren later bracht het paar het nieuws van hun babyjongen uit op hun gezamenlijke Instagram-account. Een blauwe foto met de tekst "It's a boy!" werd gepost om ongeveer 9 uur 's ochtends. De hertogin en baby zijn gezond en gezond, en het paar bedankt leden van het publiek voor hun gedeelde opwinding en steun tijdens deze zeer speciale tijd in hun leven. "

Het echtpaar heeft de naam van de baby nog niet gedeeld, maar dat is een van de details die we de komende dagen zullen krijgen. Veel mensen hebben weddenschappen genomen en Arthur, Alexander, Philip en Albert zijn allemaal mogelijke en zeer favoriete keuzes. Het lijkt erop dat iedereen zal moeten doen wat we de afgelopen weken op Royal Baby Watch hebben geperfectioneerd: Blijf wachten. Maar nu hebben we tenminste een nieuwe baby om te vieren!

Bekijk meer: Meghan Markle en Prince Harry willen naar verluidt een thuis in CaliforniëOpmerkingen:

 1. Samut

  Nuttig onderwerp

 2. Goshakar

  Het radioprogramma ging daar trouwens over. Ik weet niet meer wat de golf van gerechtigheid was...

 3. Mezidal

  Prachtig, ik neem het mee naar mijn dagboek

 4. Jukinos

  Ook op dit punt kan het, want alleen in een geschil kan de waarheid worden bereikt.

 5. Andwearde

  En wat?

 6. Edwaldo

  De nuttige boodschapSchrijf een bericht